Teraz jest Pt 08 sie, 2025 14:53

Zgłoszenia do ekipy

• Autor
  • Wiadomość

rymek1987

Cywil

Cywil

PostCz 10 lut, 2011 13:34

Hehe ;] Odwrotnie.Jestem na diecie "budowania";]

slasher

Cywil

Cywil

PostPt 11 lut, 2011 22:38

Witam, jestem Paweł, mam 17 lat i mieszkam w Rzeszowie. W Armę nie grałem na multi praktycznie wcale, jestem kompletnie surowy jeśli chodzi o umiejętności. Akutalnie nie posiadam Operation Arrowhead, ale mam zamiar kupić. Wcześniej 2 lata grałem w klanie w Battlefield 2, okazjonalnie pogrywałem w Call of Duty wraz z dodatkiem i drugą część. Teraz nie mam na to praktycznie czasu. Z ciekawostek, to jestem rozgrywającym w drużynie koszykarskiej :)
Zawsze chciałem pograć w realistyczny sposób, oglądałem wasze filmiki na youtube i bardzo mi to odpowiada. Potrzebuję jednak pomocy przy instalacji addonów i modów.

Jon

Generał

Generał

PostSo 12 lut, 2011 11:11

Witaj :) Zajrzyj na TS'a wieczorem, któryś z chłopaków pewnie z chęcią Ci pomoże.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

brt2pp

Cywil

Cywil

PostN 13 lut, 2011 23:48

Witam
mam na imię Bartek.Mam 17 lat i mieszkam w Warszawie, posiadam arme 2 wraz z dodatkiem. W "podstawkę" gram około 6 miesięcy, teraz jednak stwierdziłem że przyszła pora na sprawdzenie "co by było jakby arma była jeszcze bardziej realistyczna", no i trafiłem na wasz profil YT, filmiki bardzo mi się spodobały i stwierdziłem że to byłby dobry pomysł spróbować swoich sił z prawdziwej symulacji żołnierza. dotąd grałem głównie jako zwiadowca/snajper, jednak w ACE modzie sądzę że to żadnego doświadczenia nie daje ;]Nie lubię otwartej, bardzo bliskiej walki, wole siedzieć na tyłach/daleko z przodu i prowadzić rozpoznanie ew. być wsparciem dla zespołu,chociaż mogę również robić i to.Zainteresowania mam wypisane w profilu.

Ghost

Porucznik

Porucznik

PostWt 15 lut, 2011 21:59

Witaj Bart, dograj co trzeba i wskakuj na jutrzejszy trening dla FNG. Jeśli czegoś nie wiesz, to wskocz przed grą na TS, na pewno pomożemy.

Sykes

Cywil

Cywil

PostCz 24 lut, 2011 01:46

Witam wszystkich ;)
Nazywam się Oskar, mieszkam w Świdnicy, lat 15. W Armę 2 gram przeszło kilka miesięcy, przed kupnem zagrywałem się w jej demo :) OA kupiłem stosunkowo niedawno, bo jakieś dwa tygodnie temu.
Bardzo lubię całą serię Battlefield, nie miałem okazji zagrać tylko w pierwszą część Bad Company.Uwielbiam także symulatory bojowe, latałem trochę w Lock On.

Co do mojego sposobu gry: Uwielbiam latać. Głównie śmigłowcami, choć samolotem też nie pogardzę.
Na ziemi natomiast przeważnie gram jako snajper, ew. medyk.

Dlaczego chcę do Was dołączyć ?
ArmA wciągnęła mnie niesamowicie mocno. Od jakiegoś czasu oglądałem Wasze filmiki z akcji na YT, widać, że jesteście świetnie zgraną ekipą i potraficie stworzyć niepowtarzalny klimat. Postanowiłem się więc zgłosić :)

Pozdrawiam

Jon

Generał

Generał

PostCz 24 lut, 2011 01:56

Witaj Sykes. Zaopatrz się w co trzeba i do zobaczenia na polu bitwy :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostCz 24 lut, 2011 21:31

Kolejny pilot-snajper huh? Ale muszę przyznać, że bardzo ambitny bo jako jeden z niewielu bąknął coś ponad ten schemat i to nie o byle czym tylko medykowaniu... ;D

Witamy, witamy i do gry zapraszamy... ;P

GingersPL

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 28 lut, 2011 19:01

Witam nazywam się Grzesiek, chciałbym dołączyć do waszego zespołu. Mam 18 lat, mieszkam nie daleko wrocławia. Gram w gry BF2: Project reality, BF Bad Company 2, Arma 2. Szukam osób do wspólnej, zespołowej gry, gram czasami w tygodniu jak mam czas a tak to głownie w weekendy. Mam nadzieje że nie bedziecie miec nic przeciwko, pozdrawiam !

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostPn 28 lut, 2011 19:23

Krótko zwięźle i na temat czyli wszystko cacy...
Zapraszamy na TS i wio zabijać wrogów... :)

szczep

Cywil

Cywil

PostPn 14 mar, 2011 17:39

Czołem!
Chciałbym brać udział w Waszych rozgrywkach.
O sobie mogę powiedzieć, że mam za sobą 10 lat airsoftu w The Wild Geese(ostatnio tylko wirtualnie), 6 lat w ZS "Strzelec" OSW, kurs podoficerski(studencki) i oficerski w WP (zdany egzamin oficerski i nadany stopień ppor.)

Gram od premiery OFP właściwie bez przerwy aż do Army 2.
Obecnie w multi gram od roku w Crazy Hussars i ciągle mało mi Army dlatego za namową kolegi chciałbym pograć również z Wami.
Z racji posiadania żony i dziecka z góry uprzedzam, że czasem mogę się nie stawić na jakąś rozgrywkę, ale jeśli już wchodzę to znaczy że dziecię śpi a żona jest obezwładniona ;)
W ARMA wyspecjalizowałem się w używaniu karabinów maszynowych ręcznych i pokładowych. Dobrze czuję się na każdej gunnerce. Nie przepadam za ppancami, snajpami, medypilotowaniem i kierowaniem. Z moździerzami nie miałem do czynienia, przynajmniej nie wirtualnie.

Nałogowo katuję World of Tanks i kilka innych gier.
Nie wiem w ile osób teraz gracie, ale jeśli jakiś slot będzie wolny chętnie bym dołączył.

itan

Chorąży

Chorąży

PostPn 14 mar, 2011 18:42

Hehe część ludzi ma swoje żony i kochanki.
Witamy!
Jest nas sporo, w tygodniu możesz liczyć około 10 osób a w weekendy nawet 20-tu

Jak nas znalazłeś? Bo jeśli dobrze kojarzę, to widziałem Ciebie na Naszej stronie Facebookowej?

Jakby szukał pomocy w addonach to się nie wahaj i wbijaj na TS.

szczep

Cywil

Cywil

PostPn 14 mar, 2011 18:46

Znalazłem Was przez kumpla, Tantala.
Gracie codziennie? Właśnie rozkminiam ACRE, jak będę miał problemy walę jak w dym.

Artur

Chorąży

Chorąży

PostPn 14 mar, 2011 18:51

Gramy głównie w weekendy, ale w tygodniu też się coś zdarza "pyknąć", w tydzień można też trochę w coha pograć ^^.
Obrazek

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostPn 14 mar, 2011 19:05

Wszystko zależy od ludzi... Ja się jakaś grupka na TS-ie uklei to zazwyczaj i granie z tego wychodzi...
Najlepiej posiedzieć tak 20 do 21 bo wtedy się zazwyczaj większość gier zaczyna...
Slotów było jest i zawsze będzie więcej niż graczy więc nie ma o czym gadać... :)

Tak przy okazji to ten twój pociąg do KM-ów jest bardzo miłą odmianą pośród fali snajpero-pilotów która regularnie zalewa ten temat... ;P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informacje