Teraz jest Pt 20 cze, 2025 10:34

Zgłoszenia do ekipy

• Autor
  • Wiadomość

moro10611

Cywil

Cywil

PostN 29 kwi, 2012 14:58

MAM Operation Arrowhead

a o której coś będzie dzisiaj

:/

moro10611

Cywil

Cywil

PostN 29 kwi, 2012 15:03

A tak wogóle dzięki za miłe przyjęcie :D

Jon

Generał

Generał

PostN 29 kwi, 2012 15:12

Witaj Moro. Forum nie czat, edytuj posty.

Moro napisał(a):więc jestem doświadczonym graczem
W obsłudze klawiatury, ew. menu. Polecam pokorne podejście - wielu jest takich, co się uważają za weteranów, a nie potrafią z resztą składu płynnie zająć pomieszczenia czy podwórka, albo smażą swoich gazami wyrzucanymi przez granatnik ppanc. Najistotniejsze jest wyrobienie odpowiednich nawyków i zgranie z resztą składu, nie jakieś supercelne strzelanie "headów" ;)

Zombie Fanaberie i pogoda ograniczyły trochę liczbę graczy w tygodniu, jednak w każde wolne oraz weekendy (głównie Piątek i Sobota) gramy wieczorami (start 20, z rzadka 18).
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Foka

Moderator

Moderator

PostN 29 kwi, 2012 16:47

Nazywam się Wojtek i mam 12 lat, może się spotkamy?
Rule #2: Double tap!

marynarz1

Cywil

Cywil

PostWt 26 cze, 2012 18:12

No więc witam! Jestem Kuba mam 16 lat jestem fanatykiem militariów i uwielbiam grać symulacje walk wojennych.. Mam internet 12mb więc lagi rzadko bywają :) Tylko chciałbym się dowiedzieć jaką mam kupić wersję gry. Proszę o pozytywnie rozpatrzenie. Pozdrawiam!
Ostatnio edytowano Cz 28 cze, 2012 20:01 przez marynarz1, łącznie edytowano 1 raz
"Dla Polski wolę kilka karabinów maszynowych niż cały stos egzemplarzy Marksowskiego „Kapitału”." Józef Piłsudski

^Kamil^

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 26 cze, 2012 18:32

Arma 2 : Combined Operations czyli podstawkę Army z dodatkiem ; )

Jon

Generał

Generał

PostWt 26 cze, 2012 18:36

Witaj Kubo. Zgodnie z tym co widnieje w naszym spisie:

- oryginalną grę ArmA 2 (taka oto "zielona" okładka)
- oryginalną grę ArmA 2: Operation Arrowhead (taka oto "żółta" okładka)

Czyli innymi słowy i oryginalną podstawkę, i dodatek. Dodatek powinien jeszcze zalegać na półkach Empików itp. sklepów; Z podstawką może być trudniej.

W ostateczności da się grać na samym OA (z dodanymi plikami "podstawki" z ArmA 2 Free, ale nie wiadomo czy nowy pacz tego nie zepsuje), ale część gry wtedy urodą nie grzeszy.

Druga opcja - jeśli masz szybki net i konto, przelewasz kasę naszemu skarbnikowi, a on Tobie przez pay-pala spienięża potrzebny komplet i podaje Ci potrzebne dane.

W żadnym wypadku NIE KUPOWAĆ ArmA 2 na Steam.

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

marynarz1

Cywil

Cywil

PostWt 26 cze, 2012 18:39

Dziękuję za informację w najbliższym czasie zakupie co trzeba przez internet i się zgłoszę. Pozdrawiam!
"Dla Polski wolę kilka karabinów maszynowych niż cały stos egzemplarzy Marksowskiego „Kapitału”." Józef Piłsudski

^Kamil^

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 26 cze, 2012 18:59

ciach
Ostatnio edytowano Śr 27 cze, 2012 15:10 przez ^Kamil^, łącznie edytowano 1 raz

Godzil

Porucznik

Porucznik

PostŚr 27 cze, 2012 14:41

Jon napisał(a):W żadnym wypadku NIE KUPOWAĆ ArmA 2 na Steam.

Sorry że nie na temat czemu nie kupować na Steam ?

Jon

Generał

Generał

PostŚr 27 cze, 2012 15:08

Problemy z modami i integracją gier w pakiet CO. Już kilka osób się do nas zgłaszało z tym problemem.

@Kamil. Wyznacznikiem legalności gry jest i klucz, i LEGALNE oprogramowanie pozwalające ten klucz wykorzystać. Nie popieramy piractwa w żadnej postaci.

Dodam tylko, że na waszym miejscu tym bardziej nie wspierałbym buców z allegro, którzy nakradli kluczów z CDA i teraz je sprzedają za kasę.

~ Ronald Reagan

marynarz1

Cywil

Cywil

PostŚr 27 cze, 2012 15:42

Ale kupno GRY przez allegro nie przeszkadza ?

4teLL

Porucznik

Porucznik

PostŚr 27 cze, 2012 16:19

Ja tam się nie zgadzam z propagandą antysteamową, wbrew pozorom nie jest to trudne, odkąd wydano dayz integracja w CO jest robiona automatycznie, a z modami też nie ma problemów. Więc warto jeżeli jest wyprzedaż lub steam key na allegro w atrakcyjnej cenie.

Jon

Generał

Generał

PostŚr 27 cze, 2012 17:15

Marynarz, kupno gry [pudełko z płytą + key] przez Allegro jest ok.

~ Ronald Reagan

rayan2134

Cywil

Cywil

PostSo 30 cze, 2012 12:14

Witam serdecznie! Jestem Łukasz mam 16 lat, mieszkam w Kaliszu w Wielkopolsce. Insteresuję się ASG i militarią wojskową. Zamówiłem cały zestaw Arma 2 + Arrowhead z gryonline.pl za 70 złotych. Obecnie czekam na dostarczenie przelewu. Obserwowałem was bardzo długo, i wreszcie postanowiłem do was dołączyć, oczywiście jeżeli macie miejsca, na komputerze siedzę bardzo często, zwłaszcza że teraz są wakację to praktycznie cały czas ;) Na TS3 również wszedłem lecz nie chciałem wam przeszkadzać podczas misji.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informacje