Teraz jest Cz 19 cze, 2025 12:17

Zgłoszenia do ekipy

• Autor
  • Wiadomość

Pyjter

Porucznik

Porucznik

Re: Zgłoszenia do ekipy

PostN 14 paź, 2012 14:25

Trocha wyżej masz namiary na serwer w podpisie Jasiny, wpisz w filtrze w grze acpl i zobacz czy wyświetlają ci się serwery zabezpieczone hasłem, co do technikaliów to są tu lepssiejsi ode mnie.

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostN 14 paź, 2012 14:55

Ustaw sobie dziecko drogie filtry na domyślne po czym wpisz tylko
acpl

Do do śmigieł to fajnie, że umiesz latać ale opanuj sobie po godzinach lądowanie w różnych warunkach i terenie. Pewnie jak nie będzie można się kogoś doprosić o pilotkę to dostaniesz swoją szansę.

W miarę możliwości skombinuj sobie info o szykach (linia, zwarta kolumna, klin itd). No chyba, że już masz obcykane. W końcu w OFP było grane :)
Je veux rien faire du tout sauf me branler les coulles.

4teLL

Porucznik

Porucznik

PostN 14 paź, 2012 15:03

james.trombley napisał(a):Pewnie jak nie będzie można się kogoś doprosić o pilotkę to dostaniesz swoją szansę.

Buahaha nie będzie można się doprosić, dobry żart xD.

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostN 14 paź, 2012 15:38

Wczoraj był z tym problem, w piątek o ile dobrze pamiętam też.

Thomas

Cywil

Cywil

PostN 14 paź, 2012 16:29

james.trombley napisał(a):Do do śmigieł to fajnie, że umiesz latać ale opanuj sobie po godzinach lądowanie w różnych warunkach i terenie.

Dobre :D :D 'się żeśmy nie zrozumieli' dziecko drogie.

Nie chodzi mi o to, że się CHWALĘ, że umiem latać tylko o to, że przelatywałem PRZEZ las, PRZEZ drzewa, a drzewa NIE niszczyły helikoptera. Może teraz bardziej zrozumiałe :) Chyba, że to normalne podczas tworzenia misji, aczkolwiek wcześniej czegoś takiego nie zaobserwowałem.

No właśnie wpisywałem ACPL i nazwę serwera i nie wyszukiwało, ale teraz po wpisaniu 'acpl' już go widzę. Thx.

Pozdro

EDIT

TUTAJ i TUTAJsą screeny zawisu śmigłowca w środku lasu. Edytowałem z zimnowojennego moda mapę Everon. Może to dlatego.
Ostatnio edytowano N 14 paź, 2012 16:43 przez Thomas, łącznie edytowano 2 razy

WinteR5

Moderator

Moderator

PostN 14 paź, 2012 16:36

W filtrach serwerach wpisz ACPL i powinien Ci wyskoczyć nasz serwer :) Witamy i zapraszamy do gry.

Ciekawa sprawa, na innych wyspach też tak masz? Na wszystkich śmiglokach?
Obrazek

Thomas

Cywil

Cywil

PostN 14 paź, 2012 17:45

WinteR5 napisał(a):W filtrach serwerach wpisz ACPL i powinien Ci wyskoczyć nasz serwer :) Witamy i zapraszamy do gry.

Ciekawa sprawa, na innych wyspach też tak masz? Na wszystkich śmiglokach?

Wygląda na to, że rzecz tyczy się wysp z moda CWR na różnych śmigłach (testowałem LittleBirda. Chinooka, Longbowa i SuperCobre) i tylko obszarów leśnych. Pojedyncze drzewa czy jakies małe skupiska pojedynczych drzewek czasami blokują i niszczą śmigło, ale teraz zauważyłem, że też nie zawsze.
Ostatnio edytowano N 14 paź, 2012 17:48 przez Thomas, łącznie edytowano 1 raz

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostN 14 paź, 2012 17:48

Thomas napisał(a):Nie chodzi mi o to, że się CHWALĘ, że umiem latać tylko o to, że przelatywałem PRZEZ las, PRZEZ drzewa, a drzewa NIE niszczyły helikoptera.

W tę deseń. W każdym razie nie miałem na celu Cię obrażać czy się nabijać. Niestety tekst nie oddaje mojego tonu wypowiedzi i mogliśmy się nie zrozumieć. Ale jeśli lubisz latać to trenuj, może się to przydać. Jak ci się chce to poćwicz sobie również nawigację. Na przykład kiedy dostaniesz info by przenieść się w kwadrat 111222, to nie zastanawiasz się godzinę nad mapą tylko po GPS sobie nawigujesz. Nie wiem czy to dobrze wyraziłem.

Thomas

Cywil

Cywil

PostN 14 paź, 2012 17:51

james.trombley napisał(a):
Thomas napisał(a):Nie chodzi mi o to, że się CHWALĘ, że umiem latać tylko o to, że przelatywałem PRZEZ las, PRZEZ drzewa, a drzewa NIE niszczyły helikoptera.

W tę deseń. W każdym razie nie miałem na celu Cię obrażać czy się nabijać. Niestety tekst nie oddaje mojego tonu wypowiedzi i mogliśmy się nie zrozumieć. Ale jeśli lubisz latać to trenuj, może się to przydać. Jak ci się chce to poćwicz sobie również nawigację. Na przykład kiedy dostaniesz info by przenieść się w kwadrat 111222, to nie zastanawiasz się godzinę nad mapą tylko po GPS sobie nawigujesz. Nie wiem czy to dobrze wyraziłem.

Spokojnie nie obraziłem się :) Czy ja wiem, czy lubię latać. Czasami bydlaka typu Longbow czy Hind ciężko opanować :) Ale spoko pouczyć się zawsze przecież można. GPSa musze zdecydowanie poćwiczyć. Dobra bo sie chyba offtopic robi w dziale do rekrutacji.

Wlocz99

Cywil

Cywil

PostPn 15 paź, 2012 22:39

Witam nazywam się Michał, ale kumple mówią do mnie Wlocz gdyż mam w grach taki nick i chciałbym dołączyć do waszej ekipy. W Armę grałem trochę, ale głównie to gram w strategie jak Company of Heroes czy Men of War. Postanowiłem jednak przerzucić się trochę na strzelanki jak Red Orchestra 2 czy Arma II. Słyszałem dużo dobrego o Was i mam nadzieje że to prawda :) Interesuje się II wojną światową i jestem rekonstruktorem z tego okresu. Jeśli chodzi o czas to od piątku wieczorem do niedzieli przeważnie nic ważnego nie robię. Jeśli miałbym powiedzieć na kogo się nadaje to chyba na obmyślanie planów zarówno obrony jak i ataków. Wystarczy powiedzieć gdzie ma być walka (miasto, rozległe polany, kaniony) oraz ilu ludzi i jaki sprzęt mam do dyspozycji, a w mgnieniu oka będziemy w Berlinie ;)

Pozdrawiam
Wlocz
Wlocz99 :)

krejzy

Chorąży

Chorąży

PostPn 15 paź, 2012 23:22

Witaj Wlocz, instaluj co trzeba i zapraszamy do zabawy ;>

Wlocz99

Cywil

Cywil

PostWt 16 paź, 2012 08:05

już to robię od wczoraj :D

Jasina

Porucznik

Porucznik

PostWt 16 paź, 2012 19:24

Solidne przygotowanie bro. :spoko:
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85

Wlocz99

Cywil

Cywil

PostCz 18 paź, 2012 21:41

Tak, tylko że od 16 października od rana mnie teraz nie było i jutro dopiero resztę ściągnę. Straciłem 2 dni :(

shagy

Szeregowy

Szeregowy

PostN 21 paź, 2012 10:43

witam.
Imię: Grzegorz
Miejscowość: Szczecin/Płoty

Od jakiegoś czasu modowałem sobie armę i bawiłem się sam. Znalazłem was na yt i stwierdziłem że to dopiero jest gra. Pobrałem addony, które preferujecie i kilka map. Wczoraj Nieudolnie starałem się wbić na wasz serwer ale miałem problem z ts. (okazało się że to była banalna sprawa:)). Chciałbym do was dołączyć i poczuć grę zespołową na wyższym poziomie. Nie potrafię wykorzystać jeszcze możliwości jakie dają mody odnośnie sprzętu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informacje