Siema. Nazywam się Sebastian mam 16 lat (rocznikowo 17) i chętnie zagrałbym z Wami z A2. Jeżeli chodzi o Arme to jestem świeżakiem i na początku ciężko było mi ogarnąć wszystko co i jak. Czytałem tematy o instalacji, dodatku OA z wersją non steam? więc jakiś kontakt podczas instalacji (zakupu przez neta) mógłby się przydać. Jedyną styczność z Armą miałem na youtubie gdzie oglądałem filmy od CHKilroy'a (może znacie).
Mam dość gry w BFy, Cody itd i chciałbym zagrać w poważny symulator wojenny. Jeżeli bierzecie to pod uwagę to sporo grałem w Cod'a 4 na promodzie gdzie mierzyłem się z poważnymi klanami np. eSuba. Współpraca nie jest mi obca. Szukam ludzi, którzy są przyjaźni i zachowują się w porządku bez żadnych spin
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Poza tym dużo przegrałem w BF'a BC2 i BF3 gdzie też graliśmy spary jak i 4fun w drużynie (skradanie, ''partyzanka''
itd ).
Ogólnie oczywiście poza piłką nożną interesuje się wojskiem i po skończeniu liceum zamierzam iść w tym kierunku.
Armę 2 OA zamierzam kupić nie długo (możliwe, że będę znów wyjeżdżał) ale postaram się to zrobić jak najszybciej. Jeżeli chodzi o czas gry to są wakacje więc spokojnie do 1-2-3 w nocy można pograć, a od której to nie wiem 20-21-22 - zależy w końcu są wakacje. W roku szkolnym do 23-24.
Dobra kończę wypracowanie bo co za dużo to nie zdrowo.
Pozdro