Teraz jest N 03 sie, 2025 13:26

Zgłoszenia do ekipy

• Autor
  • Wiadomość

Misiek

Cywil

Cywil

Re: Zgłoszenia do ekipy

PostN 28 lip, 2013 23:32

siemanko jestem filip, mam 17 lat od pół roku pykam z kumplami w 6 czy tam siedmiu różnie bywało :D na ACE (acre mam ale nie umiem używać ;/) zazwyczaj jako snajper ( jak w realu ;) ) zdarzało się grać szturmem z tubą ale jako snajper uważam sprawdzam się najlepiej ew. mógłbym być jeszcze pilotem FA-18 Hornet bo mam przelatane 100 godzin i lądowanie na Nimmitz nie sprawia problemów o ekipie dowiedziałem się od szajdera bo lata ze mną po lesie jestem z białego btw.
interesuję się militariami i jeżdżę na desce nie wiem kogo to obchodzi ale kazali mi napisać to piszę ;) mogę dodać że w przyszłości wojo ;]

Mekaminokushi

Cywil

Cywil

PostPn 29 lip, 2013 10:14

Cześć, jestem Kacper, mam 15 lat.
Do grania będę gotowy za ok. 2 dni, bo pobieram właśnie wszystkie addony ^^

Exe

Major

Major

PostPn 29 lip, 2013 11:42

Proponuję zmienić nick, albo wymyślić jego skróconą wersję, bo nikt nie będzie łamał sobie języka.
Widocznie bug tak chciał.

szajder

Chorąży

Chorąży

PostPn 29 lip, 2013 16:49

Mekaminokushi - i co z tego będziesz gotowy? Czytanie ze zrozumieniem. Popatrz na posty wyżej i zobacz jak ludzie potrafią się rozpisać o sobie.

Jon napisał(a):Przy okazji przybliż nam nieco swoją postać - jak masz na imię, ile masz lat, w jakie gry grasz, i tak dalej...

Jon

Generał

Generał

PostPn 29 lip, 2013 19:22

Witaj Miśku, ściągaj co trzeba i zapraszamy na TS.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Pawelvc

Cywil

Cywil

PostWt 30 lip, 2013 10:19

No, to przyszedł czas żebym pograł w Arme 2 w jakiejś ekipie(ofkorz jeżeli się zgodzicie) Addony pościągane i czekają na drugim komputerze żeby je przenieść a Arrowhead się instaluje. Będe musiał się oswoić z ACRE i ACE bo nigdy się z tym nie bawiłem ale to szczegół.
O mnie : Ambitny, przystojny, uzdolniony, inteligentny i z świetnym poczuciem humoru. To cechy których z pewnością ja nie posiadam. W wieku prawie 17 lat(urodziny w wrześniu) uczeń IX Zakładu Karnego(LO) w Krakowie na profilu tzw. Humanistycznym. Zamieszkały w Krakowie ale weekendy spędzam w Bielsku-Białej na podrywaniu kolegów i jeżdżeniu z nieznanymi dziewczynami na rowerze(albo na odwrót, w sumie nie wiem)
Grywam w różne gry ale głębiej zaangażowany w esporty i inne czary-mary-klany byłem w World of Tanks(1st PAD, teraz tam siedze i biore emeryture trollując wszystkich na tsie, próbujemy się z grupką starych znajomych zebrać żeby ESL grać) Call of Duty Łorld at Łar(ESL sie grało troche) i Company of Heroes(jakieś małe turnieje organizowane przez EXITII) Aktualnie grywam w Warthundera i Fallouty wszelakie(Moje uzależnienie) Interesuje się szybkimi kobietami i pięknymi samochodami, historią(XX wiek z szczególnością) polityką(niestety) i w przyszłości swoje piniundze zamierzam przeznaczyć na zostanie ASGejem i upgrade komputera. W Wrześniu prawdopodobnie zapisze się do ZS "Strzelec".
Jestem osobą bez uzależnień(chyba) niekonfliktową, która potrafi słuchać rozkazów ale musi się nauczyć wykonywania polecenia JAPUNIA.
Ludzie mawiają na mnie Pawulec z racji tego że niewielu jest w stanie poprawnie wymówić mój nick tak się już przyjeło. Można wołać mnie po imieniu(ofkorz zdrobnieniem) lub wulgarnymi inwektywami do których przywykłem chodząc do gimnazjum.

Czemuż to ACPL? Gdyż od dawna oglądam filmiki na YT, w sumie to zawsze chciałem dołączyć jednak barierą dla mnie był głos(chyba, tak troche mój niesamowicie aksamitny niczym papier toaletowy z reklamy nie pasuje do głosu starego szweja z którego ust unosi się zapach magicznego płynu zwanego C2H5OH lub potocznie spirytusem) oraz brak Arrowheada.

Maximus

Chorąży

Chorąży

PostWt 30 lip, 2013 11:35

Heheheh, dobrze się prezentujesz...
I <3 HL

"Jedziemy, opróżnij sracz."- Kierowca transportera SdKfz 251 Half-Track, 1941

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostWt 30 lip, 2013 11:39

Witaj. Jak masz wszystko pościągane to zapraszamy na nasz zapasowy kanał TS i granie, ja mam czwartek popołudnie i wieczór czas także "nowi" jak mają chęci mogą wpaść na granie bez jakiejś strasznej napinki, będzie możliwość obczajenia ACE-a i ACRE, nie bójcie się sierżant Kulka nie jest taki straszny a kręcenie wora po paru razach już tak nie boli :)

Algrab

Generał

Generał

PostWt 30 lip, 2013 14:37

Witamy Pavulon.
Obrazek

Misiek

Cywil

Cywil

PostWt 30 lip, 2013 19:18

a mógłbym prosić o link do tematu albo wymienienie co trzeba pobrać bo nie ogarniam jeszcze forum

Jon

Generał

Generał

PostWt 30 lip, 2013 19:21

Pawle, brzmisz jak typ człowieka, którego szukamy :D Zapraszam kolegę Krakusa :D

Temat, o który prosisz Miśku -- viewtopic.php?f=112&t=11587

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Zielu

Cywil

Cywil

PostWt 30 lip, 2013 23:29

Hej! Z tej strony Patryk zwany Zielem. Kończę właśnie 17 lat, a jestem z niedużej miejscowości na Pomorzu, a konkretniej z Chojnic. Jestem humorzastym chłopakiem ganiającym brunetki. Nie umiem łowić ryb, ale nosze wiaderka rybakom mając frajdę jak sfazowany gimnazjalista. Lubie zimne piwo i ASG.Od dłuższego czasu interesują mnie gry taktyczne jak Arma, którą posiadam wraz z dodatkiem OA. Zajawkę na tak świetny rodzaj gry nabrałem poprzez ASG, w które bawię się 5 lat zbierając masę doświadczenia( również w trollowaniu na radiach grupowych) poprzez wyjazdy na większe spotkania (400 osobowe) oraz treningi naszego klubu. Z wielu klanów najlepszą opinię przyznaję wam i z wielką nadzieją chciałbym zagrać razem w wami... nie, nie jestem gejem.

Jon

Generał

Generał

PostŚr 31 lip, 2013 00:02

Zielu napisał(a):humorzastym chłopakiem
Zielu potem jednak napisał(a):nie, nie jestem gejem
...czyżby słynne kobiece chwiejne nastroje i zmiany zdania? :twisted:

Ogólnie to chcieliśmy Cię przyjąć, ale jak napisałeś, że nie jesteś gejem, to sprawa się znacznie skomplikowała.

PS:
Tak, jesteśmy wesołe chłopaki, jednak pamiętajcie koledzy, że na rozgrywce prym wiedzie spięcie dupy :*

~ Ronald Reagan

Zielu

Cywil

Cywil

PostŚr 31 lip, 2013 00:08

Jon napisał(a):
Zielu napisał(a):humorzastym chłopakiem
Zielu potem jednak napisał(a):nie, nie jestem gejem
...czyżby słynne zmiany zdania? :twisted:

Ogólnie to chcieliśmy Cię przyjąć, ale jak napisałeś, że nie jesteś gejem, to sprawa się znacznie skomplikowała.

PS:
Tak, jesteśmy wesołe chłopaki, ale jednak pamiętajcie koledzy, że na rozgrywce prym jednak wiedzie spięcie dupy :*

No szkoda... dobry chłopak jestem, ale też posłuszny. Działam na rozkazy jak zawarłem w tekście! No dajcie mi szanse bo to jedyna gra gdzie można tak naprawdę taktycznie pograć. Nie jestem gejem... i jestem dumny że na widok ślicznej kobiety rozstawiam na miot. Nie no.. śmiesznie musi być, ale akcja to akcja i trzeba spiąć tyłek i do roboty :)

PS: Mogę wbić do was na TS'ie.. nawet siedzę już tam w "poczekalni". Tylko muszę cicho mówić bo matka do roboty jedzie rano i może mnie tłuczkiem sprać! Więc zielu taktycznie szepta wieczorami :p

Diapan

Kapral

Kapral

PostŚr 31 lip, 2013 00:39

Ubierzesz zbroję i kask to żaden tłuczek nie będzie Ci staszny. Mimo godzin wieczornych akcja, bronie, pojazdy zmuszają czasami do głośnego mówienia bądź przysłowiowego darcia japy, więc na szeptaniu daleko nie zajedziesz.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informacje