Teraz jest Cz 22 cze, 2017 15:54


Wymuszenie by pojazd poruszał się tylko drogami

Dział poświęcony edytorowi misji w ArmA III.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Leopard74

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 12
  • Dołączył(a): Śr 19 sie, 2015 19:59

Wymuszenie by pojazd poruszał się tylko drogami

PostSo 17 wrz, 2016 22:00

Witam! Jak wymusić by pojazd gąsienicowy np czołg lub BMP poruszał się tylko drogami a nie terenem?

Pozdrawiam
Offline
Avatar użytkownika

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1017
  • Dołączył(a): N 04 kwi, 2010 00:30
  • Lokalizacja: Jasło

Re: Wymuszenie by pojazd poruszał się tylko drogami

PostSo 17 wrz, 2016 22:29

Musisz mu ustawić zachowanie na 'safe' bodajże, teraz nie pamiętam, jak to się nazywało. I do tego prędkość maksymalnie na 'normal'.
Obrazek
Zadarli z elitą to nakryli się pytą.
Offline

Leopard74

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 12
  • Dołączył(a): Śr 19 sie, 2015 19:59

Re: Wymuszenie by pojazd poruszał się tylko drogami

PostPn 19 wrz, 2016 12:29

Niestety BMP dalej ścina zakręty.
Online
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3126
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: Wymuszenie by pojazd poruszał się tylko drogami

PostPn 19 wrz, 2016 13:13

Zachowanie - bezpieczne/bezotroskie, szyk kolumna, prędkość max. normalna. I ustaw kilka punktów trasy. Idealnie nigdy nie będzie bo Arma to wredna suka.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

Powrót do [ArmA III] Edytor

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość