Teraz jest Śr 28 cze, 2017 03:28


Problem z African Conflict

Rozmowy na temat wszelkiego rodzaju darmowych dodatków do ArmA III.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 388
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Problem z African Conflict

PostCz 10 kwi, 2014 08:21

Panowie znajomy przesłał mi do przetestowania misje z udziałem oddziałów polskich walczących z najemnikami afrykańskimi z addonu http://www.armaholic.com/page.php?id=21914.
Jednak jest duży problem z odpaleniem tych misji, screen poniżej. Co można zrobić, prawdopodobnie ma starą wersję addonu ale podałem mu link do najnowszej wersji, może ktoś z Was posiada brakujące pliki. Proszę o radę i pomoc. Są to misje tworzące polską mini kampanię w oparciu o mój scenariusz. Ostatnie wyjście to zmiana misji.
24D0328662A71AC80C6D22175F6DF47E5B96C6E0.jpeg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Obrazek
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

Re: Problem z African Conflict

PostCz 10 kwi, 2014 08:25

Niech ci prześle tą samą wersję addonu, której używał do robienia misji. Albo niech przerobi misje pod najnowsza wersję 1.1.
W wersji 1.1. tego addonu są zupełnie inne pliki pbo niż te, o które woła misja także innej możliwości nie ma.
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 388
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: Problem z African Conflict

PostCz 10 kwi, 2014 08:37

Zobaczymy, wcześniej napisał że pobrał najnowszą wersję. Może przesłał mi stare wersje misji. Szkoda bo to jest dobra, dynamiczna kampania(mini), w dodatku można powalczyć Polakami.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Pyjter

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 314
  • Dołączył(a): Cz 01 mar, 2012 13:11
  • Lokalizacja: Mysłowice

Re: Problem z African Conflict

PostCz 10 kwi, 2014 09:20

Zagrałbym :)
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 388
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: Problem z African Conflict

PostCz 10 kwi, 2014 09:25

Faza testów i na razie błąd uniemożliwiający grę.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10639
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Problem z African Conflict

PostCz 10 kwi, 2014 09:45

Jeśli chcesz, to podeślij mi w Prywatnej Wiadomości pliki misji i spis plików .pbo z obu wersji addonu. Sprawię, że będzie się dało to odpalić w edytorze, to będzie mógł po prostu normalnie podmienić jednostki.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Powrót do [ArmA III] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron