Teraz jest Pn 21 sie, 2017 08:07


Mod GLT do ARMY III

Rozmowy na temat wszelkiego rodzaju darmowych dodatków do ArmA III.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Mod GLT do ARMY III

PostPt 11 kwi, 2014 09:09

Mam problem z tym modem, zainstalowane addony i taka wielka d...pa, :? nie można wczytać zapisanych stanów ponieważ(screeny)
http://www.armaholic.com/page.php?id=19763
http://www.armaholic.com/page.php?id=24147
http://www.armaholic.com/page.php?id=18767
http://www.armaholic.com/page.php?id=21912
http://www.armaholic.com/page.php?id=20393
http://www.armaholic.com/page.php?id=23242
04FF429942250038E9740CD6813C0B86CD7EC634.jpeg

689F9A321192F151AEA74A874AC4B9168349FC69.jpeg

A3A40431F480DEBB4ABC90460DF2F33E873B0DBA.jpeg

Jeżeli ktoś gra lub grał to proszę o pomoc :idea:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Mod GLT do ARMY III

PostPt 11 kwi, 2014 13:56

Spróbuj użyć moda "moduload".
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: Mod GLT do ARMY III

PostWt 15 kwi, 2014 08:27

Wszystko wiem, napisałem do autora moda, odpisał że nie wczytuje mi moda http://www.armaholic.com/page.php?id=21912. Dziwne bo ten dodatek jest aktywny. Jeżeli ktoś ma te pliki wymienione na screenach to prosiłbym o podesłanie linka do tych broni. Ewentualnie proszę o sprawdzenie czy te pliki broni występują w wymienionym addonie.
Sprawdziłem addon, zawiera wszystko co jest potrzebne, więc dlaczego mod wyświetla błędy :?: Jakieś sugestie panowie, proszę o pomo :!: c.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2964
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

Re: Mod GLT do ARMY III

PostWt 15 kwi, 2014 13:32

No cóż, zostaje redownload całej paczki i obserwowanie na ekranie jak wypakowują się poszczególne archiwa.
Chyba że masz wszystkie zipy i rary na dysku, to zobacz jak się wypakowują po kolei, czy bez błędów
To raz.
Dwa, czasami mod jest spakowany tak, że pbo nie są w katalogu addons, albo sam tak wgrałeś któreś pbo że nie jest w addons i tego pliku już gra nie zobaczy, mimo że masz moda w linijce startowej

Np. mod "guns":

dobrze: A3\@GUNS\ADDONS\GUN1.PBO

zle: A3\@GUNS\GUN1.PBO

poza tym:
nie wiemy co możesz mieć źle.
Nie jesteśmy wróżbitami Maciejami.
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: Mod GLT do ARMY III

PostWt 15 kwi, 2014 13:47

Pobranego moda mam, rozpakowałem 7zipem i WinRarem. Archiwum nie wykazało błędów ale wpadłem na jeszcze jeden pomysł. W addonie jest dodatkowa paczka zawierająca dodatkowe opcje, pliki pbo i bsign z tej paczki dodałem do folderu addons, również z wymaganego przez addon moda http://www.armaholic.com/page.php?id=20393 wprowadziłem opcjonalne przyrządy celownicze do folderu addons. Raczej to nie powinno niczego popsuć, być może autor moda zawarł te opcjonalne przyrządy w modzie. Można sprawdzić. :!:
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: Mod GLT do ARMY III

PostWt 13 maja, 2014 07:56

Mod odpalony i działa. Brakujące pliki to wina nie działającego FSFLauchera do ARMA III. Oto kilka screenów z jednej z misji tego ciekawego moda w którego warto zagrać a autor zapowiada już nową całkowicie przerobioną wersję.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: Mod GLT do ARMY III

PostŚr 21 maja, 2014 10:23

Właśnie ukazała się nowa wersja moda a autor zapowiada następną wersję moda. Pobierajcie i testujcie http://www.armaholic.com/page.php?id=19763
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2964
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

Re: Mod GLT do ARMY III

PostPt 23 maja, 2014 13:12

Niestety wszelkiego typu launcher'y sprawdzają sie tylko przy OFP. Podobnie jak tryb Singleplayer.
Arma od czasów A2 nadaje sie najlepiej do trybu MP. Choć ostatnie patche A2 nieco napsuły krwi.

(Używałem kiedyś Arma 2 Launcher'a i w sumie działał, ale konfiguracji przy nim było tyle, że się w rezultacie przerzuciłem na skróty pulpitowe.)
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

Re: Mod GLT do ARMY III

PostPt 23 maja, 2014 15:25

Ja tam od początku korzystam ze skrótów, od czasu OFP. Do army 2 mam 43 ;) w jednym folderku na pulpicie.
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: Mod GLT do ARMY III

PostN 25 maja, 2014 02:04

Kwestia przyzwyczajenia i dobrego lauchera. Ja do ARMA, ARMA II/OA/CO i ARMA III używam laucherów i po wymianie wadliwego FSF Lauchera na nowy nie mam żadnych problemów z ładowaniem modów. Wzorem świetnego lauchera jest ARMAIILaucher który po prawidłowym skonfigurowaniu jest na 99% skuteczny w ładowaniu modów :spoko:
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: Mod GLT do ARMY III

PostPn 02 cze, 2014 11:37

Jest już najnowsza wersja moda oznaczona numerem 1.20 zawierająca sporo poprawek w związku z wykorzystaniem nowej wersji bwmmoda. Dodano nowy sprzęt i zmiana niektórych misji.
Obrazek

Powrót do [ArmA III] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość