Teraz jest Pn 21 sie, 2017 08:01


RHS A3

Rozmowy na temat wszelkiego rodzaju darmowych dodatków do ArmA III.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Ghost

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 387
  • Dołączył(a): So 03 paź, 2009 17:15

Re: RHS A3

PostPn 10 lis, 2014 12:02

Rey, czy RHSy wrzucą, albo jest to gdzieś ukryte, dodatkowe tekstury do BTR-70, takie jak były w addonie do army 2 (o, tym http://www.armaholic.com/page.php?id=11987)?
Offline
Avatar użytkownika

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1455
  • Dołączył(a): So 12 mar, 2005 09:56
  • Lokalizacja: wielkiego brata

Re: RHS A3

PostPn 10 lis, 2014 17:31

Tekstur nie ma ale mogę jedynie powiedzieć, że obecnie pracujemy nad koncepcją jak umieścić dodatkowe kamuflaże pojazdów - obecnie prawie już każdy pojazd rosyjski ma też wersje w kamo. Problemem jest jak to wszystko zaimplementować - czy robić faction spam czy też mnożyć ilość klas + obsługa proxy i inne takie.
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: RHS A3

PostPn 10 lis, 2014 19:25

Precz z faction spamem. Class spam spoko, faction spam - never.

To jest najgorsza oznaka addonmakingowego czarnuchostwa (wśród addonmacherów wyższego rzędu ofkoz).
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: RHS A3

PostŚr 19 lis, 2014 16:37

To kiedy można się spodziewać jakiegoś większego updata moda bo widzę fotki z nowymi jednostkami które wstawił Reyhard. Dotyczy to tylko AFR czy zmiany dotkną również oddziały USA?
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: RHS A3

PostPn 02 mar, 2015 10:00

Jaka jest oficjalna wersja moda bo na warsztacie steam są misje pod RHS 0.3.6 i linki:
http://play.withsix.com/Arma-3/mods/o5x ... federation
http://play.withsix.com/Arma-3/mods/3PM ... med-forces
na stronie moda jest wersja 0.3.5 to samo na Armaholicu. :spoko: :?:
Obrazek
Offline

Keeway

Kapral

Kapral

  • Posty: 66
  • Dołączył(a): N 20 kwi, 2014 11:11

Re: RHS A3

PostPn 02 mar, 2015 12:03

Soul_Assassin napisał(a):Version 0.3.6 Released!

Tonight we are pleased to announce the release of 0.3.6! Head over to http://www.rhsmods.org/updater if you still were not using the updater. If you were following the beta before, just run the updaters! Want to quickly check what has changed while you download? Check out the changelogs:
ftp://ftp.rhsmods.org/beta/rhsusaf/CHANGELOG.txt and ftp://ftp.rhsmods.org/beta/rhsafrf/CHANGELOG.txt


UCZYMY SIĘ UŻYWAĆ FORUM BISu, nie boli to :>
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: RHS A3

Offline
Avatar użytkownika

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1017
  • Dołączył(a): N 04 kwi, 2010 00:30
  • Lokalizacja: Jasło

Re: RHS A3

PostPn 02 mar, 2015 16:38

Rey, nie pamiętam czy pytałem. Zamierzacie dodać miny RHS do modułu pola minowego Bohemii? Nie lubię 'manułalnie' tworzyć zapór minowych.
Offline
Avatar użytkownika

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1455
  • Dołączył(a): So 12 mar, 2005 09:56
  • Lokalizacja: wielkiego brata

Re: RHS A3

PostPn 02 mar, 2015 19:30

Mustang185 napisał(a):Rey, nie pamiętam czy pytałem. Zamierzacie dodać miny RHS do modułu pola minowego Bohemii? Nie lubię 'manułalnie' tworzyć zapór minowych.

zrobione, może i CAS uda mi się zintegrować ale pamiętam, że wcześniej z tym miałem problemy
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 390
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: RHS A3

PostWt 03 mar, 2015 12:07

Mod pobrany, wiem jak już pobrałem to był na armaholicu. Wyszło lekkie zamieszanie ale nic się nie stało.
Jeżeli chodzi o wszelkie programy robiące updata to po prostu nie jestem przekonany, wole manualnie wykonać updata. :spoko:
Obrazek
Offline

Ghost

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 387
  • Dołączył(a): So 03 paź, 2009 17:15

Re: RHS A3

PostWt 03 mar, 2015 12:42

W RHS 0.3.6 zniknął się M4A1 z M320 (brak modelu). Kamizelki 6sz92 w wersji z headsetem ma zaczepiony o powietrze kabel od słuchawek (pozostałość po kamizelce?). (Coś jeszcze było z montażem optyki na M240 i M249, ale to sprawdzę i wyedytuję jak wrócę z roboty).

Jaka jest różnica między AK-103/AK-103-1/AK-103-2? Który plik odpowiada za ich config, bo w rhs_c_weapons ich nie ma.
Offline
Avatar użytkownika

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1455
  • Dołączył(a): So 12 mar, 2005 09:56
  • Lokalizacja: wielkiego brata

Re: RHS A3

PostWt 03 mar, 2015 13:26

Ghost napisał(a):W RHS 0.3.6 zniknął się M4A1 z M320 (brak modelu). Kamizelki 6sz92 w wersji z headsetem ma zaczepiony o powietrze kabel od słuchawek (pozostałość po kamizelce?). (Coś jeszcze było z montażem optyki na M240 i M249, ale to sprawdzę i wyedytuję jak wrócę z roboty).

Jaka jest różnica między AK-103/AK-103-1/AK-103-2? Który plik odpowiada za ich config, bo w rhs_c_weapons ich nie ma.

m4 i m240/m249 to błąd ASDG_JR_RHS.pbo
usuń to i po sprawie, JR jest już wspierany standardowo

ak103 jest w rhs_c_weapons, http://en.wikipedia.org/wiki/AK-103#AK-103-1
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Offline

Ghost

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 387
  • Dołączył(a): So 03 paź, 2009 17:15

Re: RHS A3

PostWt 03 mar, 2015 17:31

Wyrzuciłem ASDG_JR_RHS.pbo - problem z optyką w M249 i M240 zniknął, M4A1 (M320) ma model.
Faktycznie, jest. Szukałem pod złą klasą, mea culpa.
Czy "flora(alt)" to nie jest czasem VRS? Będą wersje z naszywkami dla MVS I VDV? 6b13 z oporządzeniem?
Offline
Avatar użytkownika

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1455
  • Dołączył(a): So 12 mar, 2005 09:56
  • Lokalizacja: wielkiego brata

Re: RHS A3

PostŚr 04 mar, 2015 10:39

nie, to nie jest VSR. nie ma się co jednak martwić bowiem ta się pojawi razem piechotą morską (tak samo jak oporządzenie dla 6b13)

ah, nie zdążyłem tego skonfigurować ale jakby co jest już w plikach tekstura flory ala bluza M88 z afganu. Jak ktoś chce się w misji pobawić to może wpisać coś takiego w edytorze
player setObjectTextureGlobal [0,"rhsafrf\addons\rhs_infantry\data\flora_m88.paa"]
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Offline

Ghost

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 387
  • Dołączył(a): So 03 paź, 2009 17:15

Re: RHS A3

PostŚr 04 mar, 2015 17:24

Cool, czekam na morpiechy ^^ "Afganka" też ładna.

Jak nie VSR, to co to jest? Sprana/znoszona wersja flory? Będą może też różne wersji jak pozostałych mundurów?

BTW. Chyba już Ci nudziłem o mundury z podwiniętymi rękawami. Bardzo by się przydały do rozróżniania graczy w grze, w której każdy ma taki sam wzrost.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do [ArmA III] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość