Teraz jest Śr 28 cze, 2017 03:40


ACR A3 co to za oznaczenia.

Rozmowy na temat wszelkiego rodzaju darmowych dodatków do ArmA III.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 388
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

ACR A3 co to za oznaczenia.

PostWt 02 gru, 2014 10:16

Outlawz7 robi nowe misje z najnowszą wersją moda ACR A3 i zamieścił screena z UAZ-em z czeskimi oznaczeniami. Mam pytanie dotyczące pozostałych oznaczeń malowanych na pojazdach widocznych na screenie.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Obrazek
Offline

Ghost

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 387
  • Dołączył(a): So 03 paź, 2009 17:15

Re: ACR A3 co to za oznaczenia.

PostWt 02 gru, 2014 11:24

RHS i jedna z jego fnc, do zmieniania oznaczeń na samochodach. Nie wiem, czego delfin, wg rhs jakieś morpiechy (chociaż nurkowie bojowi używali podobno nazwy delfin), flaga floty, i oznaka CSLA.
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 388
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: ACR A3 co to za oznaczenia.

PostWt 02 gru, 2014 12:32

Ogólnie najnowsza wersja ACR używa jako replacementa modów RHS do podmiany plików pojazdów i śmigłowców oraz moda LandRovera. Tylko po co te oznaczenia Rosyjskiej floty jeżeli mogli użyć moda dodającego UAZ-a i na jego podstawie zrobić replacementa.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10639
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: ACR A3 co to za oznaczenia.

PostŚr 03 gru, 2014 00:05

To się zapewne nazywa po polsku "przeoczenie".


It happens.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 388
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: ACR A3 co to za oznaczenia.

PostŚr 03 gru, 2014 10:04

Rozumiem, takie małe przeoczenie ale Czesi to nie Rosjanie, nie mówiąc już że nie mają dostępu do żadnego morza. Ogólnie addon świetny i całkowicie darmowy. :spoko:
Obrazek
Offline

Ghost

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 387
  • Dołączył(a): So 03 paź, 2009 17:15

Re: ACR A3 co to za oznaczenia.

PostŚr 03 gru, 2014 12:50

Dlaczego odmawiasz czechom prawa do marynarki wojennej? Paragwaj też nie ma dostępu do oceanu, a ma marynarkę wojenną. Zresztą Boliwia też też jest śródlądowa, a ma jedną z większych marynarek wojennych w Południowej Ameryce. Więc dlaczego dyskryminujesz naszych sąsiadów, że co że nie mają morza, to nie mogą mieć Floty?
Offline
Avatar użytkownika

czernobyl10

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 388
  • Dołączył(a): Pn 10 lut, 2014 15:58
  • Lokalizacja: Piaseczno/Warszawa

Re: ACR A3 co to za oznaczenia.

PostŚr 03 gru, 2014 12:59

Czy Czesi mają marynarkę wojenną? Absolutnie nie odmawiam im prawa do posiadania marynarki ale można w tym przypadku mówić o jednostkach nawodnych które operowałyby na rzekach, jeziorach, rozlewiskach ponieważ okręty które mogą operować na morzach i oceanach mają zupełnie inne parametry techniczne.
Obrazek

Powrót do [ArmA III] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron