Teraz jest Cz 18 gru, 2025 00:56

Losy Hitlera !

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Virgo

Szeregowy

Szeregowy

Losy Hitlera !

PostWt 11 sty, 2005 16:29

Czy znacie jakieś historie związane z Hitlerem ?? A dokładnie, co się z nim stało. Słyszałem, że jego czaszkę znaleźli Rosjanie zaraz po zdobyciu Berlina.
Ale opowiadała także taka kobieta..... Która pracowała w jednym z Hotelów, że zaraz po wojnie przyjechała ciężarówka i dość sporo wojska......... Mówiono ze to był Hitler, nikt go tam wogóle nie widział. a po jakimś czasie odjechali z tamtąd i nikt nic już o tej sprawie nie wiedział. Czy słyszeliście jeszcze o jakiś........ ?

Przemo_212

Major

Major

PostWt 11 sty, 2005 16:38

ja słyszałem, że się zabił, ale nie wiem czy to jest pewne :)
Obrazek

Oscypek

Major

Major

PostWt 11 sty, 2005 16:39

Tak Hitler uciekł w Andy (Inna wersja ,że do Amazonki) z grupą najbardziej zaufanych towarzyszów broni...przeżył drugą wojnę światową...inna bardziej podkręcona wersja ,że dalej żyje ,i opracowują tam medycyna tworząc lek na starość.

Wojtek

Major

Major

PostWt 11 sty, 2005 16:57

lol hitler jest nieśmiertelny bo jest obiektem testów genetycznych<lol> nic właściwie nie wiadomo o hitlerze

Monty

Porucznik

Porucznik

PostWt 11 sty, 2005 16:58

Gdy Rosjanie wkroczyli do Berlina zaczęli przeszukiwać i rozkopywać tereny wokół bunkru i znaleźli zwłoki, które do złudzenia przypominały Hitlera, był to jego sobowtór. Jakieś 3-4 lata temu w "Teleexpresie" pokazano materiał, dotyczący wystawy w muzeum rosyjskim, gdzie pokazano kawałek czaszki Hitlera, która miała dziurę o śr. ok. 3 cm. Byłem zaskoczony oglądając ten materiał i prawdę mówiąc nie wierzę, że Rosjanie byliby skłonni pokazać czaszkę Hitlera na forum całemu światu, w końcu wiemy ile Polska musiała czekać, aby Jelcyn wyjawił szczegóły dotyczące masowych rozstrzeliwań polskich oficerów w Katyniu w 1940 r.
Obrazek
Obrazek

Virgo

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 11 sty, 2005 19:49

ja słyszałem, że się zabił, ale nie wiem czy to jest pewne :)

No i o tym zapomniałem :)
Nowe oblicze kurczaka :)

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostWt 11 sty, 2005 19:55

Virgo napisał(a):Słyszałem, że jego czaszkę znaleźli Rosjanie zaraz po zdobyciu Berlina.

Wiesz co jest najdziwniejsze w Twojej wypowiedzi?

W jaki sposób Rosjanie znaleźli CZASZKĂŠ skoro Hitler zabił się w czasie oblężenia Berlina. A przecież do rozłożenia się tkanki skórnej potrzeba wielu dni nawet tygodnii.

Moje zdanie: Hitler popełnił samobójstwo, a przed śmiercią kazał swoim ludziom spalić jego zwłoki. Dlatego nie ma żadnych śladów.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 11 sty, 2005 19:57

Kości nie spalisz....
Obrazek

Virgo

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 11 sty, 2005 20:00

W jaki sposób Rosjanie znaleźli CZASZKĂŠ skoro Hitler zabił się w czasie oblężenia Berlina

Skąd wiesz ?? Nikt tego nie potwierdził !!

Moje zdanie: Hitler popełnił samobójstwo, a przed śmiercią kazał swoim ludziom spalić jego zwłoki. Dlatego nie ma żadnych śladów.

Bardzo możliwe............. (Ale nie ma dowodów)

Przemo_212

Major

Major

PostWt 11 sty, 2005 20:30

Moim zdaniem ten topic jest bezsensowny, bo nikt nie potrafi Ci podać PRAWDZIWYCH danych dotyczących śmierci Hitlera(nie ma dowodów).
Obrazek

Death

Porucznik

Porucznik

PostWt 11 sty, 2005 21:00

. Jakieś 3-4 lata temu w "Teleexpresie" pokazano materiał, dotyczący wystawy w muzeum rosyjskim, gdzie pokazano kawałek czaszki Hitlera, która miała dziurę o śr. ok. 3 cm.

Też to widziałem, i to było troche wcześniej, góra dwa lata temu.
Tak Hitler uciekł w Andy

??????? :neutral: W Andy?? Gdzie Ty to przeczytałeś?? Spotkałem się z wieloma
hipotezami tego co spotkało hitlera ale żeby uciekł w Andy?? lol :neutral:

ja słyszałem, że się zabił, ale nie wiem czy to jest pewne

To czy się zabił w Berlinie czy gdzie indziej w Niemczech to nie większego znaczenia, Hilter (bądź przeklęty na wieki wieków, gnij w piekle) cierpiał na chorobe parkinsona i nie pożył by już za długo. Jeżeli uciekł z Rzeszy to i tak nie zostało mu wiele życia,najwyżej rok, może dwa. ( a może ktoś zrobi off-topic, "who killed JFK??)

Jon

Generał

Generał

PostWt 11 sty, 2005 21:27

Był już taki topic. Tzn, o tematyce "Who killed JFK", mimo, że temat był inny...

Moim zdaniem oba tematy nie mają sensu.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Berna

PostWt 11 sty, 2005 21:40

Hitler: Pal go licho :!:
Jesteśmy pewni w 100%, ze nie żyje :!:
A czy zmarł w 45 czy dożył spokojnej starości gdzieś w Argentynie (bo i takie słuchy szły) mnie osobiście nie obchodzi.
Tego co zrobił nie da sie odwrócić i potwierdzenie tego czy zmarł w bunkrze czy nie, nikomu radości nie przyniesie, ani nie wskrzesi tych którzy zostali zamordowani przez tego chorego na głowe człowieka.

Death

Porucznik

Porucznik

PostWt 11 sty, 2005 23:38

dożył spokojnej starości gdzieś w Argentynie

Jakbyś przeczytał to co napisałem, to byś wiedział że Hitler po zakończeniu wojny długo by nie pożył, miał parkinsona i to dobrze widać na niektórych archiwalnych filmach(jak ktoś chce to powiem o co dokładnie chodziło)
Jesteśmy pewni w 100%, ze nie żyje

Napewno nie żyje, a to w jaki sposób zginął Bóg jeden wie, i to wystarczy, my tego wiedzieć nie musimy

Virgo

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 12 sty, 2005 00:26

Napewno nie żyje, a to w jaki sposób zginął Bóg jeden wie, i to wystarczy, my tego wiedzieć nie musimy

No, gdyby jednak Bóg chciał się podzielić z nami tą informacją to by było fajnie :aniol: :P
Następna strona

Powrót do Off-topic