Teraz jest Pn 08 wrz, 2025 19:26

Deer Hunter 2005 - ideał

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Rainbow

Deer Hunter 2005 - ideał

PostPn 11 lip, 2005 19:52

Ostatnio całkowicie przez przypadek napotkałem taką gierkę. Instalując ją niewiedziałem czy przypadkiem nie zawalam dysku jakąś pierdołą...nawet niewiedziałem jak się myliłem. Po krótce, Deer Hunter - łowca jeleni, w grze wcielamy się w owego łowcę, musimy wyposażyć się w sprzęt, odpowiedni kamuflarz itp, a co najważniejsze polować na zwierzęta. To kompletowanie sprzętu strasznie mnie na początku nudziło, wszystko się zmieniło jak odpaliłem planszę. ¦wietna grafika, wpełni odzwierciedlony realizm terenu, zwierząt i ogólnie wszystkiego. Grywalność ogromna, szczególnie moje pierwsze podchody...może opiszę taki jeden :) Sprytnie rozłożyłem "przynętę" - jakieś tam jedzenie dla jeleni, obok postawiłem maszynę, która wydawała dźwięk jakiegoś jelenia, zwierzak słysząc to przybiegł choć strasznie niepewnie, 2 razy zmieniał kierunek, dobrze że napsikałem jakimś sprejem zapachowym, który je przyciąga, niedaleko w krzaku postawiłem kamerę, ja znajdowałem się dopiero jakieś 100m za górką :P Dzięki kamerze mogłem cały czas na żywo obserwować co się dzieje, ustawiłem w kierunku tego jedzenia, zaczął żreć, już miałem wsiadać na konia i czym prędzej biec do niego, jednak nagle w ekranie kamery pojawił się gdzieś dalej drugi jeleń, byłem hepi bo miałbym za jednym machem 2 trofea. Nagle ten żrący obrucił się i zaczął "siłować" się z tym drugim na te...no...na rogi...ze zdziwieniem oglądałem pojedynek, ale wkońcu się przebudziłem i ruszyłem do akcji...niestety "walenie" kopytami konia o ziemie spłoszyło je...ruszyłem za jednym, skurczybyk uciekał między krzakami, na jednym to o mało co zakrętu nie wyrobił...zgubiłem go chyba ze 3 razy...wkońcu po 5 realnych minutach pogoni za nim złapałem go jak próbował przepłynąć na rzece...tyle co się przy tej akcji namachałem to chyba nigdy nie miałem !. To taki krótki opis, dla tych co zdołali to jakoś po ludzku przeczytać gratulacje :)
Jak widzicie gra prezentuje się świetnie. Poniżej mała historyjka z grą w roli głównej.

Dzisiejszego dnia, brzydka pogoda dlatego zaplanowałem "wybrać się" na na małe polowanie.
Obrazek

Popodziwiałem sobie krajobrazy.
Obrazek
Obrazek

Nagle ujrzałem piękne jeziorko.
Obrazek

Podziwianie nie trwało długo, deszcz zaczął padać coraz mocniej i szybciej.

Obrazek

Mój GPS chyba nałapał wody i wskazywał cały czas tą samo pozycję.

Obrazek

Zaplanowałem rozłożyć wieżę pod drzewem i przeczekać burzę.

Obrazek

Deszcz jednak padał coraz mocniej, jednak nagle ujrzałem jakieś zwierze, chyba sarnę...czym prędzej ruszyłem za nią.

Obrazek

Wciąż biegłem za nią, po drodze spotkałem nawe takiego osobnika :)

Obrazek

W pewnym momencie zauważyłem jakąś chatkę, podjechałem do niej.

Obrazek

Choć chatka była pusta zaplanowałem się w niej przespać do rana a co ważniejsze przeczekać burzę.

Obrazek

Mam nadzieję, że spodobała wam się historyjka...jutro też będzie :)
Ostatnio edytowano Pn 11 lip, 2005 23:26 przez Rainbow, łącznie edytowano 1 raz

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 lip, 2005 20:08

A skad masz Deer Huntera?? (ja gralem w starutkie czesci dosc prymitywne :)) :twisted:

Volt

Major

Major

PostPn 11 lip, 2005 20:38

no właśnie ,skąd ściągałeś :]
Obrazek

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 lip, 2005 20:42

Ze sklepu!? :twisted: Pewnie można ją kupić w necie (bo przecierz ściąganie jest zabronione prawnie) chyba że ktoś marnował czas i środki poto aby wydać darmową gierke (w co raczej wątpie).
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Volt

Major

Major

PostPn 11 lip, 2005 20:47

barbarian - wolfenstein enemy territory słyszałeś?
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 lip, 2005 20:48

A o Americas Army slyszales?? :]

Rainbow

PostPn 11 lip, 2005 21:26

No macie tutaj linka do galerii, nowiutkie screeny :D

LINK

Proszę o opinie odnośnie zdjęć :D

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 lip, 2005 21:39

Oh my...... :!: :!: :shock: :shock:

Screeny wymiatają. Jaka wogóle grafa... :shock: Właśnie, że tak powiem "załatwiam" sobie tą gre... :spoko:

Rainbow

PostPn 11 lip, 2005 21:55

Teraz czas na galerię zimową :D

Link

Komentarze? :D

Volt

Major

Major

PostPn 11 lip, 2005 22:02

taaa screny wymiatają , ale do far cry mu daleko :razz: , ale jak mirage, też "załatwiam" sobie już tą gre :]
Obrazek

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 lip, 2005 22:36

barbarian - wolfenstein enemy territory słyszałeś?

Sory ale jeżeli czytałeś posta dokładniej
chyba że ktoś marnował czas i środki poto aby wydać darmową gierke (w co raczej wątpie).

to byś nie pisał takich (et miała pierwotnie być w "pudełkowej" wersji ale postanowiono jej nie wydawać, a ponieważ gra była niemal ukończona to z niej darmówke zrobili a AA to produkt-reklama mająca zachęcić młodych amerykanów do zawodowej slużby). Pod słowem darmowe gierki miałem na myśli aa i et.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Rainbow

PostPn 11 lip, 2005 23:28

@Barbarian
Chyba pomyliłeś tematy :)

@Topic

Daję linka do ostatniej galerii, dla tych co jeszcze się nie zdecydowali :D

Link

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 12 lip, 2005 09:44

Ja juz mam deer huntera i giercowalem przez neta....po prostu mióóóód :twisted:

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 13 lip, 2005 19:37

Wypada mi tylko potwierdzić słowa w temacie posta - IDEAł!

Po zaledwie 10 minutach grania w Deer Huntera juz w pełni swiadom moge to stwierdzić. Niesamowita grafika, realizm, możliwość wyboru myśliwych, broni, miejsca gdzie odbędzie się polowanie, możliwość jazdy na koniu albo na czterokołowcu :).... Do tego możliwoś sciągniecia masy dodatkowych map z neta! TA GRA WYMIATA!

Dziś wieczorem spróbuje pograć na multi to jeszcze opisze wrażenia jak sie gra z innymi fanami DEER HUNTER!

Gorąco polecam!

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Deer Hunter 2005 - ideał

Następna strona

Powrót do Off-topic