Teraz jest Cz 19 cze, 2025 10:49

The crims.

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Przemo_212

Major

Major

The crims.

PostN 25 wrz, 2005 16:55

Gra ktoś z forumowiczów w crimsy? Jak tak, to możnaby było założyć wspólny gang, co wy na to??
Obrazek

żuker

Major

Major

PostN 25 wrz, 2005 17:15

Gralem ale juz nie gram. Powod: Ograniczenie czasowe. Wole w Ogame :)

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 25 wrz, 2005 18:45

Ja też. Ogame jest owiele lepsze :spoko:
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Zabix

Major

Major

PostN 25 wrz, 2005 19:44

Dajcie spokoj... w 5 edycji miałem z 14tys respa i doszedłem do wnisku ze szkoda czasu na to g****... Fakt nagrody są fajne, ale ludzie jadą cały czas na hakach... BTW Co ma Ogame do The Crims?

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 03 paź, 2005 15:40

Grałem w crimsy na początku, chyba od trzeciej edycji. Na początku było super, późniejsze edycje zaczęły mnie nudzić a teraz ta edyscja to już zupełne przegięcie, po co komu jakiś ochroniarz czy coś??!! Wole ofp, albo Warcrafta II.
Obrazek

Mefiu

Chorąży

Chorąży

PostPn 03 paź, 2005 17:14

l.o.o.n.y napisał(a):Wole ofp, albo Warcrafta II.

wow.. porównujesz The Crims do OFP? :)
www.armedassault.pl
www.wre.f2z.avx.pl/wre/news.php
Obrazek
Obrazek

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 10 paź, 2005 15:37

Następny... ¬le przeczytałeś poje zdanie. Ja nie porównuje, ale pisze w co wole grać.
Obrazek

Mefiu

Chorąży

Chorąży

PostPn 10 paź, 2005 19:27

l.o.o.n.y napisał(a):Następny... ¬le przeczytałeś poje zdanie. Ja nie porównuje, ale pisze w co wole grać.

To sie lepiej wyrazaj :)
www.armedassault.pl
www.wre.f2z.avx.pl/wre/news.php
Obrazek
Obrazek

Clarkson

Chorąży

Chorąży

PostPn 10 paź, 2005 20:19

A ja myślę ze teraz jest ciekawiej.
Po 1 jest utrudniony dostęp do wszelakiego rodzaju wspomagaczy
Po 2 wchodząc do baru można dostać oklep od np. Rumunów ( pozdro dla tych panów)
po 3 gra jest bardziej brutalniejsza :)
po 4 nagrody
Obrazek

Trace

Chorąży

Chorąży

PostPn 10 paź, 2005 20:26

tia... jedno, przez co nei gram już w the crims

Obrabować sobie chciałem... już niepamiętam co, ale już nieraz mi sie udawało. Złapali mnie. Po trzech dniach ucieszony wyszedłem z kicia a tu bum bum i leże w szpitalu. Potem wychodze, chce se kantorek obrobic, a tu jebud łapie mnie policja. Już ogame lepsze, albo gry typu Varhellu
"There's one more arrow, one more shot, one more kill, one more sin. "

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: The crims.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 10:24

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 04 gru, 2024 04:03

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 03 mar, 2025 06:56

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Następna strona

Powrót do Off-topic