Teraz jest So 21 cze, 2025 22:20

Miłość od pierwszego wejżenia pod wpływem alkoholu?

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Berna

PostN 17 paź, 2004 13:31

Chodzi mi o miłośc miedzy kobieta a mężczyzna, a nie matki do dziecka zy braterską 8) czy tez do ukochanej druzyny, czy ojczyzny.
A sex to nie jest miłość tylko rozrywka :?
Ostatnio edytowano N 17 paź, 2004 13:32 przez Berna, łącznie edytowano 1 raz

GHOST_RECON

Szeregowy

Szeregowy

Miłość od pierwszego wejżenia pod wpływem alkoholu

PostN 17 paź, 2004 13:32

Pytanie czy na trzeźwo też sie Tobie będzie podobała. Jeśli tak to na początku jest to tylko zauroczenie, może dopiero coś z czasem... Ale jeśli to miłość to pamiętaj : kobietom odrazu nie można tego pkazać !
"Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"
Szamil Basajew

Jon

Generał

Generał

PostN 17 paź, 2004 13:34

Omg, nie to mialem na mysli. Poza tym - Jacek mowil nie o sexie - a o nastepstwach takiego "zauroczenia", tudziez zawierania znajomosci pod wplywem alkoholu.

PS: Czemu wszyscy ludzie olewaja moj topic? :/
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Berna

PostN 17 paź, 2004 13:39

Ja wiem ze kobieta potrzebuje czasu, musi sie upewnic czy facio jest w porządku itd.
Ale mi chodzi własnie o ta miłośc od pierwszego wejzenia, ze w chwili gdy zobaczymy dana osobe cos juz do niej czujemy, moze nie miłosc mioze zauroczenie. Jednak zeby powstała milosc trzeba sie długo znac, ale podstawy do tej miłosci miały miejsce od pierwszego spojzenia.
Mozna sioe zakochac zupełnie przypadkiem, np znając dosyc długo dana osobe i wczesniej nic do niej nie czuc az tu nagle jakies zdarzenie bach impuls.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 17 paź, 2004 13:56

Jak to mój znajomy powiedział... " Po pijaku świat staje się piękniejszy "

Jonez, nie jesteś sam, spokojnie :]

IMHO po alkoholu masz 60% większe szanse, ze coś Cię pociągnie w kierunku tej drugiej osoby, ale najczęściej to "uczucie" będzie właśnie, jak wódka - dobre, lecz szybko się ulatnia :D Ja tam sie zakochałem na trzeźwo i nie żałuję, to takie pytanie, jak "Czy można się zakochać w kimś, kogo się nie widziało nigdy na oczy". 1 na 1000 przypadków jest twierdzący, ale zwykle takie związki nie mają szans...

Jeśli na trzeźwo będziecie potrafili się równie dobrze dogadać, to nic, tylko życzyć Wam udanej przyszłości, ale jeśli bez "wstawienia" okaże się, że coś nie wychodzi, to nie zdziw się po prostu :]
Obrazek

GHOST_RECON

Szeregowy

Szeregowy

Odpowiedz

PostN 17 paź, 2004 14:01

To nie jest MIłO¦Æ !!! To zwyczajne zauroczenie. Pozatym jęśli jednak sie zakochałeś to nie możesz jej tego pokazać bo przegrałeś człowieku :p W każdym bądz razie wymyśl dobrą bajere i działaj. No chyba że już to zrobiłeś :p
Szamil Basajew

Berna

PostN 17 paź, 2004 14:05

a jesli to nie jest wzajemne uczucie :?: pokaze jej to a ona na to nic \zapora solinska :?

GHOST_RECON

Szeregowy

Szeregowy

PostN 17 paź, 2004 14:18

Chodzi o to że masz ją tak zbajerowac żeby jej dać odczuć że jest dla Ciebie fajną laską a nie że ona odczuje że ją kochasz bo jesteś przegrany ( bo jak można kochać nawet nie znając tej osoby )
Szamil Basajew

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 17 paź, 2004 14:51

Berna napisał(a):a jesli to nie jest wzajemne uczucie :?: pokaze jej to a ona na to nic \zapora solinska :?

To lepiej, ze dowiesz się teraz, niż, jak będzie za późno...
Obrazek

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostN 17 paź, 2004 20:33

Nie wierze... A dlaczego... No popatrz co ludzie robią pod wpływem alkoholu :D

Berna

PostN 17 paź, 2004 22:07

Nie wierze... A dlaczego... No popatrz co ludzie robią pod wpływem alkoholu

Hehe zalezy. Ja na przykład pod wpływem alkoholu jestem spokojny, inni wola robic burdy, a inni łapią doła i zasypiaja :D
Takze jedni moga sie zakochac, a inni moga zerwac ze soba :P

Marshal

Major

Major

PostPn 18 paź, 2004 18:28

- Jaką kobietę określa się jako "łatwą" ?
myślimy
myślimy
myślimy
myślimy
myślimy
myślimy
-Ano taką co traktuje sprawy seksu jak facet !

:hahaha:
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostPn 18 paź, 2004 19:23

odczuje że ją kochasz bo jesteś przegrany

Dlaczego od razu przegrany???? Koleś spokojnie :] To, że raz się upił top od razu przegrany????? Też raz sie upiłem... I jakos nie twierdze, ze jestem przegrany... :P

PS. Jeśli chodzi o sprawy miłosci bo się w ten temat nie wtrącam więcej... MAM PRZEZ TO SłOWO DOłA!! :(
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Jon

Generał

Generał

PostPn 18 paź, 2004 19:25

Kolega mial co innego na mysli. Jesli ona odczuje, ze on ja KOCHA. Tak brzmiala mysl bodajze Ghost Recona :]
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Berna

PostPn 18 paź, 2004 20:49

no właśnie ona musi odczuc ze ją kocham , a niem oge jej tego powiedziec, bo nie uwierzy :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic