Teraz jest Cz 19 cze, 2025 03:21

"There's something about Miriam"

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostSo 08 sty, 2005 21:21

To dobrze. Widzisz króliczku, pomyliłeś terminy "Fakt" i "Opinia" [Uczą tego w 3 Gimnazjum, co jest imho skończonym debilizmem]. Opinia to nieudokumentowane stwierdzenie jednostki, które jest tylko jej prywatnym zdaniem na dany temat. Fakt natomiast to udokumentowane zdarzenie.

PS: Wowo -> Ten sam program leciał w angielskiej telewizji w 2003 roku i to, że Miriam jest facetem jest FAKTEM.
Ostatnio edytowano So 08 sty, 2005 21:24 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

wowo

Kapral

Kapral

PostSo 08 sty, 2005 21:21

Przemo, czy to, że Miriam mówi, że była facetem zmienia wiarygodność tego wszystkiego? Przecież to oczywiste, że tak jej kazaliby powiedzieć, a w to, że jest wstanie mówić tylko prawdę i żadne kłamstwo jej przez usta nie przejdzie chyba nie wierzysz? Tak więc jeśli wątpiłeś, to nadal masz ku temu podstawy... :)

DODANE: w rzeczywistości mało istotne jest czy Miriam była czy nie była facetem. Ważne jest, że widzowie w to wierzą. :) No chyba, że na koniec Miriam mialaby dowieść prawdziwości swych słów w oczywisty sposób. Jak myślicie, zrobi to? ;)

@Jonez - pokazała co trza?

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 08 sty, 2005 21:31

wowo napisał(a): Jak myślicie, zrobi to? ;)

@Jonez - pokazała co trza?

O ile jeszcze miała co pokazać :twisted: jestem ciekaw jaka była reakcja tych wszystkich facetów
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 08 sty, 2005 23:11

Ja powiem tyle - jakiś czas temu zrezygnowałem całkowicie z oglądania TV. Jak widać była to dobra decyzja.. :]

Kelly

Kapral

Kapral

PostŚr 12 sty, 2005 12:30

Tja ludzie noc zaczyna się robić fajnie już tuż tuż.....iiiii.....RANY BOSKIE!!!! CO ONA TU MA???AAAAA!!!!!
A tak swoją droga no to jest przesada z tym reality-show....to zaczyna się robić głupie i beznadziejne.....
"Strzeż się gniewu człowieka cierpliwego"
John Dryden

Przemo_212

Major

Major

PostŚr 12 sty, 2005 13:05

Oni powiedzieli, że zwycięzca pozna sekret Miriam, i z nią pojedzie gdzieś, a nie, że pójdzie z nią do łóżka :|
Obrazek

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostŚr 12 sty, 2005 21:17

Wiecie co. Ja jestem człowiekiem propagującym zdania: "Pedały do gazu" lub "Homoseksualiści powinni się leczyć". Dla mnie taki propgram nie przejdzie. Po prostu taki RShow doprowadzaja do kresu naszej cywilizacji.

Reality shows będą się sprzedawać dopóki ktoś nie powie temu STOP. Ale wtedy może być juz za późno. Tak głęboko wingerują w życie prywatne, że człowiek będzie się cały czas czuł obserwowany.

Przemo_212

Major

Major

PostŚr 12 sty, 2005 21:21

STOP 8)
Obrazek

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostŚr 12 sty, 2005 21:24

Przemo napisał(a):STOP

Takim sprzeciwem to ty Sobie możesz najwyżej na ręcznym zjechać. :lol: (Kto oglądał przeróbke "07 Zgłoś się" ten wie o co chodzi 8))

Potrzeba jakiegoś zdecydowanego działania. Napisania jakiegos pisma do tych wyżej. Protestów. :lol: :D

Przemo_212

Major

Major

PostŚr 12 sty, 2005 21:28

STOP!!!!!!!!!!!!!!!

8)

stop, stop stop stop STOOOP !! !! !!

8)

STOOOOOOOOOOOP!!!!
(aha zapomniał bym o emotikonce) 8)

STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP
8)
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 12 sty, 2005 21:31

Pietras_Stinger napisał(a):Wiecie co. Ja jestem człowiekiem propagującym zdania: "Pedały do gazu" lub "Homoseksualiści powinni się leczyć". Dla mnie taki propgram nie przejdzie. Po prostu taki RShow doprowadzaja do kresu naszej cywilizacji.

Reality shows będą się sprzedawać dopóki ktoś nie powie temu STOP. Ale wtedy może być juz za późno. Tak głęboko wingerują w życie prywatne, że człowiek będzie się cały czas czuł obserwowany.

Dlaczego ograniczać się wyłącznie do pedałów? Przecież jest tyle innych "dewiacji" np. masoni, żydzi, cykliści, komuchy, liberałowie, aferzyści, ateiści, wegetarianie itd.

BTW To ta Miriam nie tylko jest transseksualistą, ale w dodatku gejem :shock: Co za perwersja! Ojciec Rydzyk ma rację! Musimy powiedzieć temu STOP!

Majkel

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 12 sty, 2005 22:08

Ja przeciwko pedalkom nie mam nic wspolnego. Wedlug mnie to nie oni stanowia zagrozenie dla spoleczenstwa. Najgrozniejsi sa pedofile, zoofile i nekrofile. To jest prawdziwa dewiacja. A jak sie geje obsciskuja w domu to ich sprawa.

P.S. Co jest napisane na kominie w Oswiecimiu :?:
- Zydzi gora :!: :!:
"Jedna śmierć to tragedia, milion śmierci to tylko statystyka" Józef Stalin

Przemo_212

Major

Major

PostŚr 12 sty, 2005 22:17

Stop :spoko: 8)

btw Pietras_Stinger powiedział, że jednym "stop" nic nie zrobię, więc moze niech każdy się postawi ???
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostŚr 12 sty, 2005 22:30

"Bo zapewne zżarła by nas ta, europeizacja, gdyby nie papa Rydzyk i jego radiostacja 8)", "(...) Cykliści i wstrętni masoni chcą, zrobić kuku naszej narodowej wierze, przez szatańskie wersety w Harrym Potterze" łona rule :lol:

PS: Naprawdę mam niezły ubaw jak czytam wasze wywody :rotfl2:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

JaFranek

Major

Major

PostŚr 12 sty, 2005 22:38

Oglądaliście może kiedyś film "Uciekinier" Tam było właśnie że telewizja się zaczeła nudzić ludziom i zaczęto sięgać po coraz to mocniejsze argumęty aby przyciągnąć telewidza do TV. Gdy to oglądałem wydawało mi się to absurdalne ( zabijanie ludzi na żywo ) ale patrząc na Miran kto wie?!. Dobra idę zagrać w MANHUNT :twisted:
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic