Teraz jest Wt 09 wrz, 2025 11:29

Macie Konsole??

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Wojtek

Major

Major

PostCz 19 sty, 2006 23:02

a ja nie mam:Pzwlaszcza dlatego ,ze sa drogie gry jeszcze bardziej a ich mozliwosci nie za wielkie..no i w strzelanki gra sie kiepsko:Pjedyne czego im zazdroszcze to to,ze mieli wczesniej od nas gta3 vice city san andreas i liberty city stories oraz serie MGS:)

G

Spammer

Spammer

PostCz 19 sty, 2006 23:32

Wojtek napisał(a):a ja nie mam:Pzwlaszcza dlatego ,ze sa drogie gry jeszcze bardziej

Zależy od gry i konsoli...

Wojtek napisał(a):a ich mozliwosci nie za wielkie..

Jakie możliwości ? Człowieku zastanów sie co piszesz...

Wojtek napisał(a):ano i w strzelanki gra sie kiepsko:P

Gra się kiepsko ale można dokupić sobie klawiaturę oraz mysz (do większośći next genów są takie gadżety)

Wojtek napisał(a):jedyne czego im zazdroszcze to to,ze mieli wczesniej od nas gta3 vice city san andreas i liberty city stories

Takiego czegoś zazdrościć ? pfff :| chyba nie wiesz czego naprawde trzeba zazdrościć konsolowcom...

Ive

Chorąży

Chorąży

PostCz 19 sty, 2006 23:48

tia, grałem w total overdose i w burnout 4 revenge... Tia, takich tutułów to pozazdrościć...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Obrazek

G

Spammer

Spammer

PostPt 20 sty, 2006 13:59

Ive napisał(a):tia, grałem w total overdose i w burnout 4 revenge... Tia, takich tutułów to pozazdrościć...

Te gierki są wypaśne... ja chciałbym na kompa Shenmue (I i II), Gran Turismo (wiem że na kompa jakieś wyszło ale stara część) lub Project Gotham Racing, Devil may cry, Soul Calibur (ehh najlepsze mordobicie imho) oraz wielu wielu innych tytułów których na kompie nie spotkamy :\
blah ja chce żeby wszystkie gry Yu Suzukiego wyszły na kompa... ale to niemożliwe...

TheDeathOne

Kapral

Kapral

PostPt 20 sty, 2006 14:14

Noo wreszcie wyszedł jakiś temat żeby się pochwalić :twisted:
:arrow: PS2
-FFX
-Killzone
-TrueCrime: Streets of LA
-Splinter Cell3: Chaos Theory
-Jak3
-Medal of Honor: European Assault
-Vice City
-San Andreas
-Mafia
-XIII
-(...)
:arrow: Pegazus
-Mortal Kombat
-Mario Bros
-Elevator
-Tanks
:arrow: Commodore 64
-dużo
-

Ive

Chorąży

Chorąży

PostPt 20 sty, 2006 15:13

najlepszą bijatyką jest Dead or Alive 2, mam ją na dreamcasta, świetna gierka !! Ach, te przechwity (rzuty z ataku)...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Obrazek

smola93

Porucznik

Porucznik

PostPt 20 sty, 2006 15:33

Underground oraz DOOM2 to według mnie najlepsze gry na GBA

TheDeathOne

Kapral

Kapral

PostPt 20 sty, 2006 18:01

Killzone na ps2 rulez :-)

Ive

Chorąży

Chorąży

PostSo 21 sty, 2006 02:02

chciaz ghost recon2 też wymiata na Xboxa...:] pozatym wymienilem najlepsze tytuly. Jeszcze niezle jest MK: Shaolin Monks
(\__/)
(O.o )
Obrazek

pblbo

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 21 sty, 2006 15:14

Więc...miałem Mommodore 64 (Dizzy :) ), miałem Amige 500 (Cannon Fodder...miodzio) ..., miałem Pegazusa (CONTRA :D) ... mialem PSXa (Tekken i Syphon Filter i ofkoz MGS Rulz) , miałem Dreamcasta (Shenmue... ahhh!) i teraz mam PS2 (MGS2 i MGS3 !!!!) ... nastepny planowany zakup to PS3 :) I osobieście sądze że dla gracza konsola jest niezastapiona...na PC nie pogra w takie tytuły jak na konsoli, i tez nie bedzie tej samej frajdy.. każda konsola ma w sobie CO¦
HEART !!!
FIST !!!
SOUL !!!
MIND !!!

101st Paratroop

Major

Major

PostSo 21 sty, 2006 17:02

Za to w niektore gry to tylko na piecu da się sensownie (i w ogóle) pograć.

Wojtek

Major

Major

PostSo 21 sty, 2006 17:18

przeciez Total Over. jest na kompa
G : tak czegos takiego im zazdroszcze poniewaz te gry sa naprawde wspaniale.nie pod takim wzgledem jak 13latkowie krzycza,ze moge sobie pozabijac i jatke zrobic. klimat fabula wielkie tereny.
co do mozliwosci..takie,ze kompy nie przestana sie rozwijac i mozna je modyfikowac co za tym idzie gry beda coraz bardziej rozbudowane a takie np ps2 ma wbudowane to co ma i doopa no:) nie zrobia czegos lepszego niz jest teraz na ta konsole. pozatym spojrz na te same gry na ps2 i pc...wersje pc sa czasem ulepszane wiecej detali rozdzielczosc textury itd

101st Paratroop

Major

Major

PostSo 21 sty, 2006 17:23

Ale gry które przechodzą konwersję z konsoli na "pieca" są (przeważnie) jakby jakieś uboższe... i widać że toto specjalnie na konsole jest. Tak jest przynajmniej na razie, kiedy jeszcze jest ps2 i xbox

G

Spammer

Spammer

PostSo 21 sty, 2006 18:03

Wojtek napisał(a):co do mozliwosci..takie,ze kompy nie przestana sie rozwijac i mozna je modyfikowac co za tym idzie gry beda coraz bardziej rozbudowane a takie np ps2 ma wbudowane to co ma i doopa no:) nie zrobia czegos lepszego niz jest teraz na ta konsole. pozatym spojrz na te same gry na ps2 i pc...wersje pc sa czasem ulepszane wiecej detali rozdzielczosc textury itd

1.
Zobacz jak gry wyglądają na konsoli słabszej od kompa - większości przypadków tak samo a nawet lepiej (xbox 360)
2.
Co jakiś czas wychodzą nowe konsole żeby mogły uciągnąć nowe gry.
Taka konsola starcza na kilka lat a kompa trzeba często modernizować (no chyba że ktoś kupi bebechy z najwyższej półki, ale w tej cenie ma się 1-2 konsole :P)
3.
Te gry które wyszły najpierw na konsola mają CZĂŠSTO (nie zawsze) słabszą garafiką i są mniej dopracowane (np. seria GTA) natomiast częstym przypadkiem jest skopane sterowanie w konwersjach KONSOLA -> PC

101 st paratroop napisał(a):Ale gry które przechodzą konwersję z konsoli na "pieca" są (przeważnie) jakby jakieś uboższe... i widać że toto specjalnie na konsole jest. Tak jest przynajmniej na razie, kiedy jeszcze jest ps2 i xbox

Uboższe ? Jak pisałem może być skopane sterowanie ale zazwyczaj bugi są poprawiane.
Swoją drogą gra inaczej wygląda na telewizorze a inaczej na monitorze.

dzuwno

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 21 sty, 2006 18:26

Ja mam Xbox'a . A Pegasus ledwo "żyje" . Goal 3 roX ! Contra too :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic