Teraz jest Wt 09 wrz, 2025 04:49

Konkurs na najzabawniejszy scren

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostCz 22 lip, 2004 20:18

tak tak tylko gostek mial głowe w ziemi...
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Przemo_212

Major

Major

PostPt 23 lip, 2004 20:13

Ale powiedzcie mi jak mam wam pokazać mojego screna, a jak napisacie, że mam go wrzucić na jakiś serwer to powiedzcie jak, wszystko w detalach
Obrazek

Bill_Leeb

Szeregowy

Szeregowy

PostN 25 lip, 2004 14:57

Przemo_212 napisał(a):Ale powiedzcie mi jak mam wam pokazać mojego screna, a jak napisacie, że mam go wrzucić na jakiś serwer to powiedzcie jak, wszystko w detalach

a jak się tu znalazłeś na forum??? więc w taki sam sposób. Znajdż server gdzie można za free zamieszczać foty i się zarejestruj potem zamieść fotkę i daj tu linka. Ot cała filozofia
"Disposable Heroes,
Mens of Yesterday
Disposable Heroes
Are Never Here To Stay
Like Gods Of Destruction
They Seek To Violate
Like Machines Of Seduction
They Will Regenerate"

mossin

Major

Major

PostN 25 lip, 2004 18:35

Yo, ale jak go wysłać z kompa, bespośrednio na to forum?
..|..

Paulek

Kapral

Kapral

PostN 25 lip, 2004 20:07

Nie da się wysłać z kompa.
Obrazek MUSI !! siedzieć na jakimś serwerze...

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostPn 26 lip, 2004 11:05

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostPn 26 lip, 2004 11:31

Dzygi co to właściwie jest... ?
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Przemo_212

Major

Major

PostPn 26 lip, 2004 11:31

a jak się tu znalazłeś na forum? więc w taki sam sposób. Znajdż server gdzie można za free zamieszczać foty i się zarejestruj potem zamieść fotkę i daj tu linka. Ot cała filozofia

a mógłbyś mi dać linka do takiego serwerka??
Obrazek

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostPn 26 lip, 2004 11:35

B@rtek napisał(a):Dzygi co to właściwie jest... ?

Hmmm... to byłem ja =) czyli pilot czegoś (jakiś tam samolot :] )... tylko spadochron nie był otwarty :(

Bobasek

Cywil

Cywil

PostCz 29 lip, 2004 17:30

Pod moim nickiem macie fajnego screena. Co prawda mały, ale jary! :grin: To się dopiero nazywa helikopter pionowego startu i lądowania. Pilot jest chyba mistrzem w takim lądowaniu. Co prawda nie przeżył, ale za to mam ciekawy obrazek. :PPPP

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostCz 29 lip, 2004 21:29

Ba... ja tak potrafie wylądować i jeszcze przeżyć :D

SiD

Major

Major

PostCz 29 lip, 2004 22:38

kiedyś wyłapałem taki screen bodajże Czachy
Obrazek

a tak wogóle nie dałoby się zrobić tego screen of the week tak jak jest na www.q3arena.gry.wp.pl ? Tam mozna zobaczyc archiwum
bądź jak na of.fpp.pl. No i komentarze można dodawać.

Mcr

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 30 lip, 2004 14:48

He he zalogowalem sie moze i ja jakiegos screna ;]

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Konkurs na najzabawniejszy scren

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Konkurs na najzabawniejszy scren

PostPt 06 wrz, 2024 19:51

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic