Teraz jest Śr 10 wrz, 2025 10:29

ASG

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Nailer

Cywil

Cywil

PostN 11 cze, 2006 09:32

powiem tak, moj kumpel trzymal (jezeli kogos interesuje beretta m190 special force HFC) ok. tydzien PELNEGO maga i nic sie nie stalo... inny trzymal 3 dni i odsylal do serwisu, ale tu wina bylo to, ze nie smarowal olejem silikonowym. Wiec jezeli dbasz, to mozesz sobie trzymac ile tam chcesz na strzelankach, a w domu wystarczy troche oproznic i git.

javelin

Kapral

Kapral

PostN 11 cze, 2006 16:03

W końcu opróżnianie maga to czysta przyjemność :D Jak zostanie pełny zbiornik to wywalić kilka magów kulek :D[/list]
Legio Patria Nostra

Obrazek

sjojok

Major

Major

PostWt 20 cze, 2006 21:21

Taka nowa informacja dla tych którzy chcą sobie w najlbliższym czasie kupić karabin ASG jesienią firma STTI znana z produkcji pistoletów zacznie sprzedawać karabiny jeszcze nie wiem dokładnie czy to będą sprężyny czy elektryki ale wiadomo że ta firma prodokuje dobre pistolety po niskiej cenie więc to może być alternatywą dla innych asg i może wykluczy wreszcie z branży podróby allegrowe
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 20 cze, 2006 21:50

dobre pistolety po niskiej cenie

Bullshit- kupilem raz ich klamke - i wiem ze nigdy wiecej tego nie zrobie

zacznie sprzedawać karabiny

Juz sprzedaje (STTi/SRC) pare wariantów M4 i M16a3 , a za niedługo ma wprowadzic rodzine AK + Galile

Interceptor

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 21 cze, 2006 18:59

Może mi ktoś pomóc w szukaniu kontraktowych spodni w Marpacie?
Na allegro są tylko bluzy
AMD Athlon 64x2 3600+MHz/Galaxy GF7900GS 256mb/ GoodRam 1024mb/ Seagate 160GB

javelin

Kapral

Kapral

PostPt 23 cze, 2006 00:40

Skontaktuj się ze sprzedawcami _FUBAR_, PONTON82 lub YuriK80 z allegro. Najlepiej z tym pierwszym, bo to kumpel :P Sprowadzą co trzeba (lub mogą mieć sprzęt dostępny od ręki).
Legio Patria Nostra

Obrazek

Interceptor

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 24 cze, 2006 20:19

Dzięki wielkie :spoko: Kto mi teraz poleci jakąś fajną kamizelke w kolorze czarnym tak do 300zł?
AMD Athlon 64x2 3600+MHz/Galaxy GF7900GS 256mb/ GoodRam 1024mb/ Seagate 160GB

ToMeK111

Chorąży

Chorąży

PostSo 24 cze, 2006 21:04

Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostN 25 cze, 2006 19:01

http://snajperasg.pl/product_info.php/products_id/326

Tylko i wylacznie ciekawostka - pierwszy sprezynowy AKS
Jakbym teraz zaczynal przygode z ASG to bym to kupił :F

sjojok

Major

Major

PostN 25 cze, 2006 21:12

Goose napisał(a):http://snajperasg.pl/product_info.php/products_id/326

Tylko i wylacznie ciekawostka - pierwszy sprezynowy AKS
Jakbym teraz zaczynal przygode z ASG to bym to kupił :F

W przyszłym tygodiu go wypróbuje jak dojdzie paczka sam się zdziwiłem jak taka CYMA coś tak ładnego zrobiła z wyglądu dużo ładniej wygląda niż AK od cyberguna tylko nie wiem jak w środku jest....

javelin

Kapral

Kapral

PostN 25 cze, 2006 23:14

Interceptor napisał(a):Dzięki wielkie :spoko: Kto mi teraz poleci jakąś fajną kamizelke w kolorze czarnym tak do 300zł?

A można wiedzieć czemu akurat czarna? Bo chęć zakupu MARPATów wskazuje na to, że chcesz sie bawić w lesie. A czarna kamizelka w lesie to po prostu tragedia :? Uwielbiam po prostu kiedy przeciwnik ma vczarną kamizelkę :D Jeśli do lasu to tylko jakiś kamuflaż lub oliwka. Jeśli bawisz się w CQB - to wtedy zamiast munduru MARPAT jakiś czarny/granatowy/oliwkowy kombinezon.
Legio Patria Nostra

Obrazek

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostN 25 cze, 2006 23:32

javelin napisał(a):
Interceptor napisał(a):Dzięki wielkie :spoko: Kto mi teraz poleci jakąś fajną kamizelke w kolorze czarnym tak do 300zł?

A można wiedzieć czemu akurat czarna? Bo chęć zakupu MARPATów wskazuje na to, że chcesz sie bawić w lesie. A czarna kamizelka w lesie to po prostu tragedia :? Uwielbiam po prostu kiedy przeciwnik ma vczarną kamizelkę :D Jeśli do lasu to tylko jakiś kamuflaż lub oliwka. Jeśli bawisz się w CQB - to wtedy zamiast munduru MARPAT jakiś czarny/granatowy/oliwkowy kombinezon.

Proponuje polską kamizelkę Lubawa. Wygodna, kieszenie na rzepy (gwarantowane bezszelestne otwieranie w cichym lesie), giendki pas. Kamizelka jest uniwersalna ponieważ w 40% wykonana jest z czarnego materiału. Polecam... dziękuje. (to taki żart jakby ktoś nie wiedział)

javelin

Kapral

Kapral

PostPn 26 cze, 2006 01:59

Heheh, dobre :spoko: Ale szczerze mówiąc na początku aż się rpzestraszyłem, ze piszesz serio - za często podobne teksty widzę na wmasg w dziale dla zielonych :twisted:

Ale rzepy to akurat zaleta (chyba jedyna). Szybkie i łatwe otwieranie ładownic, i równie szybkie ich zamykanie. A że są głośne? Cóż, jeśli musisz otworzyć ładownicę i wyjąć z niej maga, to znaczy że już jednego oprózniłeś - a to zapewne zrobiło nieco więcej hałasu :P W końcu to kamizelka dla żołnierzy, a nie dla niedzielnych komandosów strzelających z cichych zabawek na plastikowe kuleczki :) . Tylko dodatkowo wzmocniłbym te rzepy pojedyncza napą, jak w amerykańskich LBV, bo rzepik lubi się zabrudzić błotkiem i już nie trzyma tak mocno jak powinien.

A ja teraz mam nowy nabytek - modułowa kamizeleczka JanySportu z 5 ładownicami na magi do głównej (po 2 magi każda), jedną ładownicą na granat i jedną na "taktyczny telefon komórkowy" lub coś podobnego :P I całość za jedyne 250zł :D Poza tym całkiem wygodna bestia.
Legio Patria Nostra

Obrazek

Interceptor

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 26 cze, 2006 08:06

Hmm czarna bo.... robię się na kogoś w stylu "kontraktora". Nie zmienie zdania co do Marpatu i czarnej kamizelki :razz: Do tej pory używałem kamizelki KP-9 produkcji MIWO-Military ;-) Najważniejsze że replike mam pożądną :D

javelin

Kapral

Kapral

PostPn 26 cze, 2006 18:23

Interceptor napisał(a):Hmm czarna bo.... robię się na kogoś w stylu "kontraktora". Nie zmienie zdania co do Marpatu i czarnej kamizelki :razz: Do tej pory używałem kamizelki KP-9 produkcji MIWO-Military ;-) Najważniejsze że replike mam pożądną :D

KP9 nie jest zła, przynajmniej modułowa :) A jak chcesz się robić na kontraktora... To bierz coś w oliwce albo coyote brown! Coyote będzie ładnie pasował do mapeta i jednoczesnie wyglądał pr0 :twisted: MIWO z tego co wiem zamierza (lub już zaczęło) robić sprzęt w kojotowej cordurze.

Oczywiście jak się upierasz na czarną to spoko - najważniejsze zeby Tobie pasowało :spoko:
Legio Patria Nostra

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic