Teraz jest So 21 cze, 2025 22:33

Miłość od pierwszego wejżenia pod wpływem alkoholu?

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 18 paź, 2004 20:58

Berna, dać ci rade?? zdobądz jej numer komórki. i raz na jakiś czas wyślij jej z gg smsa jako "noname" i mów ze ja kochasz, pozatym. Kup bukiecik małych kwiatów i wyslij jej kurierem, Zrób jakąś miłosną laurkę i wyślij jej mailem. Jak chcesz to mogę ci jedną laurke podesłać, kiedyś je robiłem. następnie, spróbuj ją zaprosić do kina, na dyskoteke lub impreze i jak bedzie wolny taniec to powiedz jej po cichu do ucha że ją kochasz. Wiesz zdobycie młości wymaga czasau.

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostPn 18 paź, 2004 21:01

Hmmmm :] Stormshadow... Wiem, że jesteś starszy i masz wieksze doświadczenie ode mnie w tych sprawach ale... W tym się nie zgodze, słowo, ze "kogoś kochasz" jest na poczatek ciut za mocne, lepiej powiedzieć "darze cie głębokim uczuciem" wiem, że brzmi to głupio, ale złapałem się na tym nie raz... :P
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 18 paź, 2004 21:05

Wiesz Mrocz masz racje jako "noname" na początku należy mówić że się ją bardzo lubi, że jest dla ciebie kimś wyjątkową, a dopiero po jakimś miesiącu powiedzieć ze sie ją kocha. Ale przedewszystkim Berna dowiedz sie czy ona napewno nie ma faceta. Bo jak ma to ciężka i długa cie czeka praca

Berna

PostPn 18 paź, 2004 21:19

Nie jestem z tych którzy bawią sie w tajemniczych nieznajomych, bo na tym niestety mozna sie przejejechać.
Mam 33 kobiety w klasie, z 33 sa rózne psychiki :) z jedną rozmawiałem w tamtym roku na temat gostka który chciał z nia chodzić, pisał jej wierszyki
uznała go za kretyna, poprostu wolała goscia który jest odwazniejszy nie kryje sie, jest otwarty itd. skad mam wiedziec ze ta do której cos poczułem nie jest podobna, jezeli spale numer na dzien dobry, nie potraktuje mnie powaznie :?:
Ludzie sie dziela na tych co zdobywaja i chca byc zdobywanymi, ja chce zdobywac bedac zdobywanym :D tzn upozorowac, to ze to ja zdobywam, ale ostateczny krok zeby zrobiła ona, wtedy przynajmniej bede pewny.
Ale to takie gdybanie, taka taktyka, z której kupa może wyjść :(

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 18 paź, 2004 21:59

no to berna, zagadaj do niej na trzeźwo, zaproś na kawę (oby nie do macdoanlda bo cie od razu skreśli) lub cappucino. pogadajcie. wybadaj czy dobrze jej sie z tobą gada. jeśli tak to zaproponuj np. kino "Nie miałabyś przypadkiem ochoty wybrać sie ze mną do kina któregoś dnia". jeśli powie tak, chętnie- to spoko. jak powie "może" uuu to chłopie nie wiem (zawsze nie lubiłem jak dziewczyny mówią może) ale jeśli powie nie, nie bardzo, musze jechać do cioci- mimo że nie umówiliście sie na konkretny dzień no to dupa, zapomnij o niej

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostPn 18 paź, 2004 22:07

Znowu 14 latek zabiera głos w poważnej sprawie...

stormshadow napisał(a):ale jeśli powie nie, nie bardzo, musze jechać do cioci- mimo że nie umówiliście sie na konkretny dzień no to dupa, zapomnij o niej

No i tu się z tobą nie zgadzam. Nie raz dziewczyny chcą aby nawet ten początkowy flirt był na swój sposób fantastyczny, by byłoby to jakieś sprawdzenie nas. No i często sprawdzają nasz upór (jak jesteśmy natrętni dziewczyna wie (czyba że jakaś głupia jest) że się bardzo nam podoba) i jest to wprost denerwujące ale to świetny początek związku w którym dzięki pomysłowości może stać się wiele rzeczy (i tych dobrych i tych złych) :D

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 18 paź, 2004 22:26

pietras, właśnie dlatego napisałem, aby najpierw wybadał ją podczas wcześniejszej rozmowy. bo jeśli dobrze ją wybada, to musi o nią walczyć, ale jeśli ją nie wybada lub zrobi to błędnie to zrobi z siebie głupka- co może(nie musi) mu wyjść na dobre- jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Miłość od pierwszego wejżenia pod wpływem alkoholu?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 wrz, 2024 07:11

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 03 gru, 2024 10:21

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 02 mar, 2025 10:54

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 02 cze, 2025 03:33

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Poprzednia strona

Powrót do Off-topic