Teraz jest Cz 04 wrz, 2025 12:06

Twój pomysł na Mod

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 18 lis, 2004 10:29

YacieK napisał(a):A ja bym zrobił moda z Userami tego Forum :twisted: Nie ma jak rozjechać Abramsem offtime`a , postrzelać do YacieK-a z bazooki , mieć na celowniku M21 MaRcina albo wysadzić w powietrze popsa;) Czad , mniam i w ogóle....

( hiper/duper/super/i w naj ,naj ...)

Oczywiście tylko moderatorzy mieliby dostęp do broni ciężkiej :twisted:

To byłoby dopiero ułatwienie w egzekwowaniu regulaminu forum - jeden HEAT i po kłopocie.

Arika

Major

Major

PostCz 18 lis, 2004 15:39

W kńcu Jack mógłby nam rozkazywać i odwdzięczyć się za wszystkie te upokorzenia jakie zniósł od nas.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostCz 18 lis, 2004 15:45

I zostać szeryfem :rotfl2: To forum jest za małe dla nas 400 :rotfl2:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 18 lis, 2004 15:47

Przeniosłem do offtopic :]

Jack

Spammer

Spammer

PostCz 18 lis, 2004 16:05

To poważny temat!!!!!!!!!!! a cos mise wydaje ze wy sobie robicie zarty!!!!!!!!! odbilo wam? jak tak mozna i to mialo byc w dziale ADDONY P.KUBO zauwazylem ze lekcewazysz mnie pan na forum od dluzszego czasu twoje drwiny i zamykanie/przenoszenie bez powodu jest bardzo!!!! irytujace!!!!!! rozpoczynam oficjalny strajk!!!!!! chce innego moderatora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JACK!

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 18 lis, 2004 16:24

[...] mise .[... ]

misie to są w zoo :)
wy sobie robicie zarty

To chyba ty sobie z nas robisz żarty :?...
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Oscypek

Major

Major

PostCz 18 lis, 2004 16:25

Ty robisz strajk...i kogo to obchodzi ,jeden user w tę czy w tamtą...a jak połowa sie jakoś wycofie z interedu to moderacja będzie miała mniej do roboty.Rozumiem twoją presję (chociaż do końca nie wiem :/).Po za tym co jest poważne??
Mój pomysł na mod : wojna na Kubie (Bez obrazy do moderatora Kuby).
ZSRR zdołał przemycić jedną rakietę balistyczną na teren Kuby...inny statek został zatopiony. Moskwa postanowiła ,że nie da się tak poniżać...wypowiedziano wojne.
Amerykanie postanowili zdobyć ową rakietę...jedneak oni ją odpalili ,Nowy Jork legł w gruzach...wojna jest na Kubie , może okoliczne wyspy...a USA i ZSRR parzą się dalej rakietkami...

pops

Spammer

Spammer

PostCz 18 lis, 2004 16:27

Jack napisał(a):To poważny temat!!!!!!!!!!! a cos mise wydaje ze wy sobie robicie zarty!!!!!!!!! odbilo wam? jak tak mozna i to mialo byc w dziale ADDONY P.KUBO zauwazylem ze lekcewazysz mnie pan na forum od dluzszego czasu twoje drwiny i zamykanie/przenoszenie bez powodu jest bardzo!!!! irytujace!!!!!! rozpoczynam oficjalny strajk!!!!!! chce innego moderatora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koles kazdy nowy twoj post mnie coraz bardziej bawi :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:
Daj se luz bo umre ze smiechu :D (najlepiej nie pisz postow przez tydzien)
Zrozum qr** ze zrobic mod to nie 3 minuty i nie jest to praca dla jednej osoby :x :x

Z powazaniem
Pops! (szeryf/moderator/mistrz :D )
Obrazek

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 18 lis, 2004 16:37

Jack napisał(a):To poważny temat!!!!!!!!!!! a cos mise wydaje ze wy sobie robicie zarty!!!!!!!!! odbilo wam? jak tak mozna i to mialo byc w dziale ADDONY P.KUBO zauwazylem ze lekcewazysz mnie pan na forum od dluzszego czasu twoje drwiny i zamykanie/przenoszenie bez powodu jest bardzo!!!! irytujace!!!!!! rozpoczynam oficjalny strajk!!!!!! chce innego moderatora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Byś czytał uważnie moje posty to byś wiedział czemu topici Twoje są zamykane. Nigdy nie zamykamy czegoś "bez powodu" :]

Przemo_212

Major

Major

PostCz 18 lis, 2004 17:06

Jack! nie bierz na poważnie tego tematu..."pełno" było modów, ale nic z tego nie wyszło....na mod potrzeba...gdzieś roku czasu!
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostPt 19 lis, 2004 00:01

ZSRR zdołał przemycić jedną rakietę balistyczną na teren Kuby

Po co ZSRR miałoby przemycać rakiety balistyczne???? :P Przeciez oni mają własne Silosy na legalu :] Tak wracając do tematu, może by zrobić jakąś gre która miałaby przypominać Holywodzki film Akcji klasy B :P A raczej Political Fiction ( troche poważniejszy :P ) Gdzie byłoby trochę misji z użyciem mniejszych ilości jednostek ( tajne ) I z bardzo dobrą fabułą. Coś co by przypominało Snigla Soldier of Fortune 2.. :] Co wy na to???? :P
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Jon

Generał

Generał

PostPt 19 lis, 2004 00:12

No super, świetnie, zrób takie coś to pogadamy...

Edit: Good idea.
Ostatnio edytowano Pt 19 lis, 2004 10:36 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Marshal

Major

Major

PostPt 19 lis, 2004 09:46

Ja bym to już zakończył.
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostPt 19 lis, 2004 21:11

Wiem, że ja nie zrobie :P Ale to jest pomysł, na p-omysł naq moda... :P Więc dajem swój pomysł... :]
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Eversmann

Chorąży

Chorąży

PostPt 19 lis, 2004 21:39

moze Mafia ? or sth like Mafia ?
Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic