Odkopuje teat Panowie jak wam idzie ? Jakieś ciekawe sojusze ? Jaką flotę macie ? Ja niedawno zacząłem grać. 102 pkt (Miejsce 7325 z 8949). Nick Marker, planeta Akransas... Uni 6...
jak macie jakieś rodzime (flashpointowe ) sojusze to mówić chętnie dołącze
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
HanSolo, Uni 6, 16401 pkt., miejsce 2027. Z floty to mam tak: 10 MT, 20 DT, 72 CM, 10 KR, 105 OW i 5 bombowców. Jestem w sojuszu aXF (Akademia; mogę przejść do UM_XF [17 miejsce] ale przywiązałęm się do niej i tu zostanę )
Ja dopiero gram jeden weekend 15 Uni, 1 galaktyka (Planeta Colmaount)- więcej nie powiem
17pkt. Jedna wyrzutnia rakiet ,jeden duży plastikowy sedes obronny, 11 wyrzutni toreb z żygami, 2 wielkie packi na muchy, 4 proce i kilka gwiezdnych kamulców.
Moja flota to ulatniające się marzenia
Nie tak słabo
Ja mam 1264 pkt (Miejsce 5041 z 7281), jestem w sojuszu aLoU (27 miejsce) i mam 3 palnety gram ok. miesiąca
Pochawal się jeszcze flotą Ja teraz inwetuje w Krążowniki a w laboratorium napęd nadprzestrzenny się 'wytwarza'
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
792 pkt (Miejsce 2126 z 12040)
Sojuszu brak
Uni 26
1 dodatkowa planeta z główną 2
Moge spokojnie budować krążowniki dziś już się bujnołem na recyklere.
Planuje OW
Flota nie za duża większoćś to transportowce Gram no może od miesiąca na 26
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
Oto moja flota Mały transporter 6
Duży transporter 21
Lekki myśliwiec 46
Ciężki myśliwiec 47
Krążownik 9
Okręt wojenny 28
Recykler 3
Sonda szpiegowska 14
Bombowiec 1