Pt 18 lis, 2005 21:25
telefon do RM:
- Poszłam do księdza i żalę się, że już nie mam siły, bo piętnaście lat żyję pod jednym dachem z pijakiem, a ksiądz westchnął i powiedział:
- Ty masz jednego pijaka, a ja mam ich całą parafię.
--------------------------
ekspert RM:
- Masoni są narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starają się umieścić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody Bonaqua, i jako logo partii Unia Wolności. żebyśmy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibyśmy się bać masonerii.
telefon do RM:
- Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama.
Mogę powiedzieć?
- Prosimy...
Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana...
ekspert RM:
- Jest taka książka dla dzieci pod tytułem Doktor Dolitle.
To jest straszna książka i jeszcze na dodatek lektura.
Ona równa zwierzęta z człowiekiem, czyli równa człowieka ze zwierzęciem. To jest doktryna masońska:
świnia jest taka sama jak i ja.
---------------------------
o. Rydzyk:
- Byłem kilka tygodni temu w Paryżu. Wyszedłem wieczorem szukać eucharystii. Patrzę, a tu wszyscy się bawią, cały Paryż się bawi. Muzyka, kawiarnie, tańce. No szatan, mówię wam, szatan.
o. Rydzyk:
- Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojąc na jednej nodze, to już wtedy zaczynasię okultyzm i diabeł.
słuchaczka RM:
- Jak byłam mała, to przychodził do nas taki wysoki ksiądz.
Brał mnie na ręce i tak gładził po pupce. Teraz jestem duża, ale czasem tak bardzo chcę, aby tamten ksiądz znów mnie przytulał i głaskał po pupie.
telefon do RM:
- Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol.
Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy ca
beret2 20:21:03
o. Rydzyk:
- Patrzę... leży na ziemi nieprzytomna staruszka. Podchodzę i pytam ją, co się stało? A ona: - A co to pana obchodzi?
- Słuchanie muzyki techno prowadzi do niekontrolowanego oddawania moczu
- tolerancja (niekatolicka) polega na równouprawnieniu homoseksualistów i innych zboczeńców
- Jest takie przyslowie: "Jedno jablko zjedz dziennie, a lekarz
bedzie z daleka od ciebie". Zydzi to jablko zamienili na czosnek i teraz
wszyscy porzadni ludzie sa z daleka od nich.
- W Koszalinie podszedl do mnie taki jeden i prosi o piecdziesiat groszy, a
ja musialem nos zatykac i uciekac... taki byl niemyty. Dlaczego oni sie nie
myja? Kochani, trzeba sie myc i siac, siac, siac... bo tylko jak bedziemy
siac, to zgasimy plomien nienawisci.
- Kochani... należy siać, siać, siać! Trzeba siać, aby urosło. Siać... siać, a jak nie będziecie siać, to... to i tak urośnie.
- Byłem w Białymstoku i widziałem taki perfidny plakat. Taki wielki... niby był przeciwko AIDS. Pisało na nim: "Wszyscy to robicie, ale róbcie to z głową". Jakież to wstrętne... wszyscy robicie, a przecież ja tego nie robię.
Sluchaczka: - Skad sie w Polsce bierze ten antysemityzm? Ja jestem wlasnie
takiego pochodzenia...
o. Jacek: - Wspólczujemy pani wszyscy...
Sluchacz: - Postanowilem w nastepnych wyborach glosowac na Platforme
Obywatelska.
o. Rydzyk: - No to pan cierpi na schizofrenie. Trzeba sie przebadac, a ja
pana na razie wylaczam.
o. dyrektor: - Pani Agnieszka? Jak milo... Prosimy o pani swiadectwo...
Sluchaczka: - Trzeba siac, siac, siac, siac, siac... Siac...
o. dyrektor: - Zamurowalo pania z tym sianiem, czy co?
Słuchaczka RM: - Idę sobie ulicą, patrzę, a tu takie szesnastoletnie ku... wkładają za wycieraczki samochodów ulotki agencji towarzyskich. Patrzę za chwilę, a jedną taką ulotkę wyciąga nasz ksiądz proboszcz. No to pytam się jego, po co mu ona. A ksiądz odpowiedział, że przyda się jako zakładka do książki. Już nie wiem, co o tym myśleć.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian