Teraz jest Śr 18 cze, 2025 00:43

Spotkanie forumowiczów - czy to wykonalne ?

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 14:59

Kurde, mieszkam niedaleko i nie wiedziałem :? Gdzie to konkretnie jest ??
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 14 paź, 2004 16:03

Jerry ty z Gdańska!!?? Ja z kumplami planuje na Paint Balla się zgrać moze wtedy uda się część osób z Forum wyciągnąć :D
Ps. Jak zauwązyłeś, ze jesteś w Sopocie :]
Ps2. Ja nie mam pewności, ale mój kumpel wie wszystko o tym i jak dowiem się szczegółów to ci powiem... :P
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 18:07

Mrocz ma mardzo dobry pomysł, czemu by się nie spotkać na paint balu, postrzelali byśmy se zrobili mini misję typu np. Pola bitew albo coś podobnego, ja moge przyjechać dla mnie to nie problem no może jest mały bo sam napewno nie przyjade tylko z rodzicami "wierzcie mi to nie będzie dla mnie miłe to będzie niezły opciach :twisted: "

Ja osobiście mam do Sopotu ok.70 km
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 18:45

Hehe, ja do granicy z Sopotem jakieś 450 m :lol:
Obrazek

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostCz 14 paź, 2004 19:16

hmmm... można się zawsze zaopatrzyć w jakieś ASG :P to będzie bardziej realistyczne :) Sopot to nie najgorsza propozycja :) W Gdańsku mam rodzinke... :)

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 14 paź, 2004 19:31

Hehehehe... A ja tam se w Sopocie mieszkam :faja: :] W sumie z ASG'sami byłoby poprostru super... Ale nie wiem, czy mozna jakiego s tam wypożyczyć... A niestety nie moge sobie kupic klarabinku bądź shotguna za jakieś 1 800 zł :| :/
Już lepiej wypożyczyć zwykłe pistolety i Karabinki do Paint Ball'a :]

PS. Zbieram kase na replike M4 ASG, ale to jeszcze troche potrwa... :/
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 20:07

Jakie ASG'esy ja nawet nie wiem co to jest, ale mniejsza o to wystarzczy jakiś pistolet karabin wyporzyczyć i pykać w paint balla hmm.... to by był dobry test umiejętności z OFP tylko źe na serio

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 14 paź, 2004 20:20

MIG25_RADEK napisał(a):to by był dobry test umiejętności z OFP tylko źe na serio

Tobie się chyba kompletnie zatarła granica między rzeczywistością a grą :/ Powiedz mi, czy ty zdobyłeś umiejętności zołnierza w tej grze???? Jesli tak twierdzisz to ci współczuje... Bo jedynym miejscem gdzie mozesz zdobyć te umiejętności jest prawdziwe życie... A nie gra... Bógwie jak realistyczna ona jest... Paint Ball daje juz jakąś namiastke tego.. Ale to i tak nie jest to samo co prawdziwa wojna :|
Albert Einstain

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 20:40

Wiesz, mnie tam się na wojnę nie spieszy :]
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 14 paź, 2004 20:49

A komu się spieszy???? :P Ja jak grałem w Paint Balla to dostałem w Bark i w Udo... Gdyby to była ostra amunicja bym może przeżył, ale tylko pod warunkiem, ze Medyk byłby.... :| Tak to bym zginął...
Albert Einstain

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 20:55

Mrocz napisał(a):
MIG25_RADEK napisał(a):to by był dobry test umiejętności z OFP tylko źe na serio

Tobie się chyba kompletnie zatarła granica między rzeczywistością a grą :/ Powiedz mi, czy ty zdobyłeś umiejętności zołnierza w tej grze???? Jesli tak twierdzisz to ci współczuje... Bo jedynym miejscem gdzie mozesz zdobyć te umiejętności jest prawdziwe życie... A nie gra... Bógwie jak realistyczna ona jest... Paint Ball daje juz jakąś namiastke tego.. Ale to i tak nie jest to samo co prawdziwa wojna :|

Chodziło mi o umiejętności taknyczne i umysłowe chodzi o myślenie, anie umiejętności fizyczne KPW

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Spotkanie forumowiczów - czy to wykonalne ?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 18:32

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 04 gru, 2024 12:21

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic