Teraz jest Pn 23 cze, 2025 19:42

Kącik Dobrego Humoru

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Remcio

Major

Major

PostN 11 cze, 2006 12:36

Z forum www.recon.avx.pl
post niejakiego Okrucha:
Z pokonywaniem drogi łączy się anegdota, opowiedziana mi przez jednego z kolegów. Brał on udział w nocnych zajęciach z ekipą w rodzaju OAK 8) , i właśnie wtedy pojawiła się przed nimi droga, zwykły wiejski asfalt. 200 metrów od drogi dowódca kazał im się czołgać "no bo droga, więc żeby nas nie zauważyli...". 20 metrów od szosy dowódca zatrzymał się, powiedział ludziom "róbcie to, co ja", przyjął pozycję kota Dżinksa i sprintem ruszył w kierunku drogi. Gdy był na środku, zza zakrętu wyskoczył samochód... zatrzymał się około pół metra od dowódcy...

Podobno od tej pory zamiast biegnącego jelenia na znaku w tej miejscowości jest postać z karabinem w ręce i wielkimi, przerażonymi oczami :lol:
Obrazek

HAV

Klamacz

Kapral

Kapral

PostPn 12 cze, 2006 12:34

-link usuniety- przekroczony limit transferu
Watchdog zamiescil to zdjecie ponizej :)
Ostatnio edytowano Wt 13 cze, 2006 20:44 przez Klamacz, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
etat: dostarczyciel sprawiedliwosci dziejowej

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

PostWt 13 cze, 2006 20:37

Obrazek
Obrazek

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 cze, 2006 19:11

Obrazek

nic dodać, nic ująć :]
Obrazek

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 cze, 2006 19:17

Stare i już było
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 15 cze, 2006 11:05

- Niemieccy piłkarze są jak niemieckie jedzenie, żeby byli dobrzy muszą być przywiezieni z Polski!!!

- Ostatnio tynkowałem dom pewnego satyryka z Niemiec. Jego żona mówiła na do widzenia, że ma dzięki mnie najpiękniejszy tynk w całym mieście , oraz pierwsze orgazmy od 5-ciu lat.

- Dlaczego prostytutki na Mundial w Niemczech są importowane? żeby Niemki nie musiały dopłacać.

- Dlaczego Niemcy nie radzą sobie z powodziami? Bo nie da się ich rozstrzelać.

- Niemcy wymyślili nowa mikrofalówkę, ma 10 miejsc siedzących.

- Jedźcie do Niemiec, majątek waszych dziadków już tam jest.

- Jak to jest, że w Niemczech produkują tyle dobrych samochodów? Jak się ma takie żony, czymś trzeba się zająć.

- Dlaczego Niemcy lubią Mercedesy? Bo mają celownik i czują się jak w Tygrysie.

- Co to znaczy, gdy krowa jest ładniejsza od kobiety? Po prostu przekroczyłeś granicę na Odrze.

- Jak odróżnić niemiecką kobietę od niemieckiej krowy? Po kolczykach.

- Dlaczego narodowy test inteligencji Niemców wypadł tak słabo? Bo pisali ludzie, a nie krasnale ogrodowe.

- Dlaczego Niemiec nie złapie AIDS? Bo nie ma przyjaciół.

- Po czym poznać postępowego Niemca? Nie odwozi dziadków do domu starców tylko na zabieg eutanazji.

- Dlaczego japoński sędzia nie uznał bramki Krzynówka? Bo z przyzwyczajenia na widok Niemców podniósł rękę do góry.

- Gdzie leżą Niemcy? Pod Stalingradem.

- Wiecie, jak powstały Niemcy? Otóż siedział sobie Pan Bóg nad rzeką Odrą i mocząc nogi w płynącej wodzie, z gliny lepił nasz piękny kraj. A to, co mu nie wyszło, wyrzucał za siebie.

- Dlaczego Krzyżacy przegrali pod Grunwaldem? Bo mieli wtedy paradę równości.

- Wiecie, że na 10 kobiet niemieckich 12 jest brzydkich?

- Wyznanie małego Fritza: Mój dziadek zginął w Aschwitz… Spadł z wieżyczki...

Z Joemonstera :P

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 15 cze, 2006 11:50

Dzięki przyjazdowi na mundial tak dużej rzeszy naszych kibiców, wielu Niemców mogło obejżeć samochodzy ktorych nie widzeli już kilka lat.
W ramach rewanżu Niemcy pokazali biżuterie którą Polacy nie oglądali od 1939 roku...

sjojok

Major

Major

PostCz 15 cze, 2006 17:04

Obrazek

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

PostPt 16 cze, 2006 22:47

KIBOL (ławeczkus wyrywus)

Spokrewniony z dresikiem i podobnie jak dresik jest zwierzęciem inteligentnym.

Potrafi posługiwać się prostymi „narzędziami” (np. krzesełkiem), którym macha wokół głowy lub rzuca je przed siebie. Demonstruje w ten sposób otoczeniu, że wcale nie jest taki głupi, na jakiego wygląda.
WYSTĂŠPOWANIE. Niestety kibol, mimo swojej inteligencji, nie jest w stanie sam gdzieś wystEpować. Musi mieć spełnione określone warunki do życia, stąd też stworzono specjalne laboratoria, zwane stadionami, się kiboli po prostu hoduje. Aby zwierzęta te były bardziej aktywne i miały dobrą kondycję, puszcza się, co jakiś czas, przeciwko nim psy i suki, które ganiają kibola po stadionie i jego okolicach. Po zachowaniu kibola widać, że bardzo mu to słuły. Po takim wybiegu zwierze to jest bardziej zadowolone, co okazuje swoim opiekunom skaczac po krzesełkach i rzucajac je wokół siebie.
CECHY CHARAKTERYSTYCZNE. Cechą charakterystyczną kibola jest jego ubarwienie. Jest ono zależne od tego, w którym laboratorium kibol został wyhodowany. Barwy najczęściej pojawiają się na tak zwanym szaliku, który wyrasta kibolkowi wokół szyi. Nie jest to futerko, które ma słózyc do ochrony przed zimnem, bowiem nawet w środku lata kolorowy szalik rozkwita wokół karku kibolka. Prawdopodobnie barwny szalik służy przyciągniaciu samic...
ROZMNAżANIE. Wśród kiboli nie zaobserwowano samic. Stad też podejrzenie naukowców, że zwierzęta te mają skłonności homoseksualne. Bowiem kibol na widok kibola o innym ubarwieniu zwykle bardzo się podnieca i dąży do natychmiastowego zbliżenia. Najchętniej grupowego. Zagadka więc, mimo wnikliwego monitoringu, pozostaje to, w jaki sposób kibol się rozmnaża.
Obrazek

mossin

Major

Major

HAV

PostSo 17 cze, 2006 10:23

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 17 cze, 2006 12:32

User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 17 cze, 2006 18:25

To był jeden z najpiękniejszych dni mojego życia. Troszkę się spóźniłem z powodu balangi do wczesnych godzin rannych. Gdy otworzyłem drzwi do kościoła, ona czekała już na mnie przy ołtarzu. Wyglądała cudownie. Szedłem w jej kierunku i czułem na sobie uważne spojrzenia zgromadzonych. Gdy byłem tuż obok niej, pochyliłem się i pocałowałem ją czule. Zamknąłem wieko...

mossin

Major

Major

PostN 18 cze, 2006 15:54

..|..
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic