Teraz jest So 21 cze, 2025 22:00

Miłość od pierwszego wejżenia pod wpływem alkoholu?

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Berna

Miłość od pierwszego wejżenia pod wpływem alkoholu?

PostN 17 paź, 2004 11:14

Miłość od pierwszego wejżenia pod wpływem alkoholu
Czy jest to możliwe :?:
zapraszam do dyskusji :wink:

alderous

Pułkownik

Pułkownik

Re: Miłość od pierwszego wejżenia pod wpływem alkoholu?

PostN 17 paź, 2004 11:19

Berna napisał(a):Miłość od pierwszego wejżenia pod wpływem alkoholu
Czy jest to możliwe :?:
zapraszam do dyskusji :wink:

A może byś się wysilił i własne stanowisko przedstawił?

Berna

PostN 17 paź, 2004 11:22

Moje stanowisko brzmi, to jest możliwe poniewaz zaznałem czegos takiego pod wpływem alkoholu, nie wiem czy to miłość, ale napewno sympatia do pewnej barmanki w moim wieku, z która 1,5 godz rozmawiałem bedac powiem krótko zachlany :lol:
Nawet sobie zdjęcie z nią zrobiłem :D

Jon

Generał

Generał

PostN 17 paź, 2004 11:30

To moze sie nim pochwalisz, co? :]

Jesli idzie o moje zdanie:
Milosc - nie.
Zauroczenie - mozliwe.

Ale z przykroscia zauwazam, ze jestem strasznie staroswiecki :/ Bo dla wielu, ktorych znam, milosc to tylko "O, jaka fajna d**a, ide do niej zagadac", echhh.
Zadam wam proste pytanie. Czy ja jestem inny?

PS: Milosc to uczucie zlozone, zwykle budowane na bazie przyjazni, nie mozna powiedziec, ze sie w kims zakochalo ot-tak. A juz tym bardziej po 1,5 h rozmowie o niczym [ i do tego jeszcze bedac nietrzezwym ].
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostN 17 paź, 2004 11:33

Nie tylko ty Jonez

A co do tematu to kiedyś była taka reklama piwka co gościu siedział w barze a obok kobitka i im więcej wypił piwka to ona była ładniejsza :P Tak jak ww zauroczenie prędzej niż miłość
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Berna

PostN 17 paź, 2004 11:37

Jonez to nie była rozmowa o niczym tylko powazna, przynajmniej ja ja tak traktowałem, nie byłem w takim stanie zebym cos od rzeczy mamrolił, troche jezyk sie platał, no ale skoro 1,5 h z nią rozmawiałem, to chyba fajnie sie jej rozmawiało :D ze mną skoro nie pwiedziała :
- OK koles jesteś pijany, jak wytrzezwiejesz, porozmawiamy.

Jon

Generał

Generał

PostN 17 paź, 2004 11:46

I tylko dlatego, ze "fajnie sie rozmawialo" mowisz o zmianach w swoim zyciu? Omg. Btw - to, ze tak powiedziala, swiadczy nie o tym, ze fajnie sie [jej] rozmawialo [choc to mozliwe], tylko o tym, ze rzeczywiscie nie byles tak zalany by cos p***zyc od rzeczy. Z innej beczki - pomysl, czy skoro siedzi tam, w barze, pol dnia, to ma wszystko w d... i z nikim nie rozmawia? I jeszcze jedno - jak myslisz, milej sie wpada do baru z mila obsluga, czy z taka co cie splawia?

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Berna

PostN 17 paź, 2004 11:50

po pierwsze drogi jonezie, ona tam nie siedzi codziennie bo ma 17 lat, nie jest tam zatrudniona, poprostu była impra szkolna i robiła za barmanke bo gtos musiał :P

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostN 17 paź, 2004 11:55

Nieleti(a) sprzedawał(a) nieletnim alokochol.... :twisted:
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Jon

Generał

Generał

PostN 17 paź, 2004 11:56

Mam wreszcie gwarancje, ze sa jeszcze na swiecie ludzie porzadni [ no, ale jak sie Sky do nich do bierze, to roznie moze byc :grin: ] ;)

~ Ronald Reagan

HAV

PostN 17 paź, 2004 11:58

Berna co ta bar ?? Zaraz pogadam z matką kolegi........... i naślę im "odpowiednie służby" :mrgreen::twisted:

Berna

PostN 17 paź, 2004 11:59

barmanka dawała mi 20 :D , dopiero jak jej powiedziałem ze mam 17 troche oczy zrobiła :P .
Wracajac do tematu, wierzycie w miłość od pierwszego wejzenia, bedac pod wpływem alkoholu :?:
w moim przypadku od pierwszego wejzenia i pierwszej rozmowy :D , moze to zauroczenie, ale zauroczenie moze przerodzic sie w cos wiecej.

Marshal

Major

Major

PostN 17 paź, 2004 12:03

Ten temat ma pejoratywny wpływ na młodzież :lol:
Obrazek

Berna

PostN 17 paź, 2004 13:13

Yaciek mówisz o sexie a ja sie pytam o miłość :P
Jeszcze raz czy bedac pod wpływem alkoholu mozna sie w kims zakochac :?:

Jon

Generał

Generał

PostN 17 paź, 2004 13:19

IMHO Nie. Zreszta, milosc to bardzo wzgledne pojecie. Rozni ludzie widza pod nia rozne rzeczy.

~ Ronald Reagan
Następna strona

Powrót do Off-topic