Teraz jest Cz 04 wrz, 2025 13:47

AntyPinkyGirls-SS Terroristic Organization

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

VanPriest

Szeregowy

Szeregowy

AntyPinkyGirls-SS Terroristic Organization

PostPt 29 paź, 2004 23:12

Dołącz do AntyPinkyGirls-SS Terroristic Organization! Naszym celem jest zwalczenie wszelkimi dostępnymi sposobami różowe lasie zaśmiecające nasz kraj. Jeżeli i ciebie denerwują blond-panieneczki w różowych koszulkach, spódniczkach mini i różowych stringach - dołącz do nas! Więcej na naszej stronie, którą znajdziesz pod adresem

www.apgss.glt.pl

Więcej o samej organizacji i sposobach działania na naszej stronie w dziale "Organizacja".
Nekrosadomasochistik Transfukky Shitkvlt

Przemo_212

Major

Major

PostSo 30 paź, 2004 14:21

Jeżeli i ciebie denerwują blond-panieneczki w różowych koszulkach, spódniczkach mini i różowych stringach

Kur.... you are gay!!! :twisted: :twisted:
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostSo 30 paź, 2004 14:29

Zapomniał dodać: Głupie jak but oraz mające na twarzy więcej tapety niż czegokolwiek innego. Prymitywne, głupie i ciągle podskakujące. Teraz rozumiesz?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostSo 30 paź, 2004 19:08

Hmmmm.... Mnie też takie idiotki wkurzają ;] Może się zapisze :P Jak bym się zapisał to bym brał udział tylko w atakach an Fora i Chat'y :D

PS. Sory za tamto "¦winia" VanPriest w Temacie Tolerancja itp... Po prostu mam dużo kumpli którzy są innej narodowości i wiem, ze sa BARDZo wporządku i nienawidze jak ktoś twierdzi, że są Gorsi..... :]
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

VanPriest

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 30 paź, 2004 19:53

;]. Luz.
Heh.... no na razie jest nas pięciu, od wczoraj przybyło dwóch. Uzbiera się nas z 10 to zaczynamy działalność ;]
Nekrosadomasochistik Transfukky Shitkvlt

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostSo 30 paź, 2004 19:55

Ja jeszcze zobacze... :] Ale pewności nie mam... :P
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Rainbow

PostSo 30 paź, 2004 20:29

"Kup se konia i wyjedz z miasta" - to moje motto na takie okazje :D

Tekst by RaInBoW™ 2004@

Przemo_212

Major

Major

PostN 31 paź, 2004 10:34

Zapomniał dodać: Głupie jak but oraz mające na twarzy więcej tapety niż czegokolwiek innego. Prymitywne, głupie i ciągle podskakujące. Teraz rozumiesz?

No źle zinterpretowałem to co napisał w pierwszym poście. Musze przyznać, że mnie tesh takie laski wkurzają, a najgorsze jest to, że to one mają "przywileje"
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostN 31 paź, 2004 12:20

BUHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: A to się uśmiałem Przemo :] :D :lol: :lol: Szkoda, ze nie poznałeś, moich kumpli :] W naszym gronie takie dziewczyny nie potrafiły by przeżyć nawet kilku sekund... :] Już wiele k**ewek (tak się u nas je nazywa ) poleciały z płaczem :] Co ciekawe do tych którzy ich nienawidzą zaliczamy też dziewczyny z mojego grona :D
Albert Einstain

Jon

Generał

Generał

PostN 31 paź, 2004 12:26

Z mojej strony takie [beep] nigdy nie doczekają się szacunku - wręcz przeciwnie, będę je tępić aż do śmierci [ No, może lekka przesada :lol: ]. Niestety, jeśli idzie o moich prymitywnych kolegów z klasy, to jest dokładnie na odwrót, ech...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostN 31 paź, 2004 12:30

Najważniejsze wartości u dizewczyny, to nie jest duży biust, skesowne [beep] wdzienko... :P Lecz także dobry Charakter, Inteligencja ( Nie chodzi u o oceny ) :] Choć ładnym wyglądem nie pogardzimy :] :D .... :] Natomiast takie to u nas żadnych szans nie mają... :]

PS. Najwięskza była beka jak jedna z tych PinkyGirls zakochała się w moim przeyjacielu... :] Mieliśmy świetną broń przeciwko nim... :] Musieliśmy jej złamac serce by wiedziała, ze dla nas liczą się inne rzeczy... :D
Albert Einstain

Przemo_212

Major

Major

PostN 31 paź, 2004 12:37

No i znowu zapomniałem dopisać :] one mają przywileje nie w gronie moich ziomali tylko u nauczycieli, wystarczy, że stękną a taki nauczyciel im da wyższą ocenę :mad: . No ale ciesze się, że poprawiłem ci humorek :] Mojego posta zakończe "słowem na niedziele": kure... należy tępić!!
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostN 31 paź, 2004 12:43

Buheheh :D Jak taka jedna próbowała wybłagac lepszą ocene dostała automatycznie gorszą :]... :P ale fakt niektórzy lepiej je traktują :D
Albert Einstain

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostN 31 paź, 2004 14:51

Z chęcia bym się zapisał, ale nie moge ;(

ALe masz racje: DZIWKI DO DUMU !!
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: AntyPinkyGirls-SS Terroristic Organization