http://info.onet.pl/1017152,11,item.html to już trzecie trzęsienie ziemi w Polsce w tym Roku to troche dziwne
co o tym myślicie bo jeśli chodzi o geologie w polsce nie powinny występować trzęsienia ziemi tak ja myśle
ciekawe z jakiego powodu to się dzieje
Jak se baca pierdnął to na całym Podhalu się zatsęsło ! Albo Chińczycy się przekopują he he he <rotfl>
@topic
To naprawdę niepokojące... W północnej Polsce, teraz w południowej... Jeszcze tego nam brakowało Gdyby Polska leżała w pobliżu (eee 2000km?) Od działającego wulkanu to byłoby prawdopodobnie wiadomo o co chodzi a tu...
¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.
przestancie siac defetyzm panikarze, jesli to czerwoni to oni sa mistrzami w kamuflowaniu swoich wpadek wiec albo sie dowiemy jak bedziemy juz siedzieli na bombie albo nigdy ,jak jestem w tym dziale to czuje sie jakbym czytal FAKT ,pelno bzdur i pompowanych historyjek zero paniki ,wszystko bedzie dobrze dzieci
Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.
Nie możemy się przejmować takim małym tręsieniem ,zobaczcie jak mają inne państwa. Im się walą mosty ,domy itp. ,a nam poszło parę ścian i talerzy. To oczywiście jest jakaś strata ,ale nie tak duża.
GI_Marol napisał(a):Nie możemy się przejmować takim małym tręsieniem ,zobaczcie jak mają inne państwa. Im się walą mosty ,domy itp. ,a nam poszło parę ścian i talerzy. To oczywiście jest jakaś strata ,ale nie tak duża.
Słuchaj no mistrzu, co jak co, ale w tamtych państwach takie "trzeńsioko" ja u nich jest zapowiedzią czegoś naprawdę grubszego. Co wcale nie znaczy, że u nas będzię coś więcej.