Teraz jest Śr 18 cze, 2025 21:54

Co się stało z łoczem ?

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

sjojok

Major

Major

Co się stało z łoczem ?

PostPn 13 gru, 2004 17:03

Ostatnio nie ma go na forum nic nie pisał że go nie będzie temat zagadki militarne zatrzymał się co z nim jest ?
Obrazek

HAV

PostPn 13 gru, 2004 17:16

Porwali go kosmici, a my nie mamy kasy na okup :] :twisted:

Przemo_212

Major

Major

PostPn 13 gru, 2004 17:20

temat zagadki militarne zatrzymał się

Z tego co ja wiem jest jeszcze jeden moderator tego działu, Marszal, ale on robi kampanie, więc ja na niego bym nie liczył.

Z ostatniej chwili
Pamiętacie jak łocz zabijał gwiazdki??
W4tcHD()G: Mam nadzieje że już zbieracie okup...ja nie żartuje,zajżyjcie do "Spis plików-Download" ,tam podrzuciłem zwłoki jednej z gwiazdek....

Mi się wydaje, że go złapali :D :D
Obrazek

sjojok

Major

Major

PostPn 13 gru, 2004 17:23

a nie przydał by się zastępca na czas nieobecności jego taki sjojok :roll:
Obrazek

HAV

PostPn 13 gru, 2004 17:30

Jeżeli będziemy kogoś potrzebować do pomocy, sami zwrócimy się do odpowiednich osób. Na chwilę obecną takowej nam nie trzeba ;-)

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 13 gru, 2004 19:27

Ja wam mówie... on nacisnął przycisk "R.T.B." i go ufo porwało... także Bryndza strzeż sie ! A te gwiazdki tylko zagęściły sprawe :?
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostPn 13 gru, 2004 19:35

Ludzieee... Często kogoś nie ma przez dłuższy okres czasu i to chyba nie powód żeby zakładać nowy temat. O ile mi wiadomo (z tego co widziałem) niedawno łocz był bo na SB coś pisał. Większość z nas jest zajęta teraz uczeniem się aby to i owo poprawić bo niedługo koniec semestru. łocz jest studentem i ma dużo nauki. Licealiści dużo nauki. Gimnazjaliści też się jeszcze douczają aby dostać z odp. ocenę i poprawić końcową. Podstawki ( :lol: z podstawówki) bąki zbijają ale też wyłapują dobre (i złe) oceny. Więc łocz i inni co ich długi czas nie ma z pewnością wrócą na forum na święta. :spoko:

{edit- bryndza jeśli nie zauważyłeś ja też chodzę do gimnazjum a cały czas (noo prawie) jestem na forum. Komp chodzi a ja się ucze. }
Ostatnio edytowano Pn 13 gru, 2004 19:43 przez B@rtek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Oscypek

Major

Major

PostPn 13 gru, 2004 19:37

Ja jestem gimnazjalistą...i nie znikłem z forum...wręcz przeciwnie...robię się coraz bardziej irytujący... :rotfl2:

Remcio

Major

Major

PostPn 13 gru, 2004 20:32

Ostatnio w mojej szkole na jednej ze ścian wisi plakat z wielkim białym psem a pod nim (czy obko niego, nie pamiętam) napis łaczdog (oczywiście nie w ten sposób napisany, ale nie pamiętam jak to szło). Może on jest gdzieś wśród nas?
Obrazek

pops

Spammer

Spammer

PostSo 18 gru, 2004 12:53

Obrazek
To jest sprawa dla nich :D
Obrazek

Przemo_212

Major

Major

PostSo 18 gru, 2004 15:47

Obrazek
I dla niego!!!
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Co się stało z łoczem ?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 04:55

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 03 gru, 2024 22:24

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Następna strona

Powrót do Off-topic