Teraz jest Śr 18 cze, 2025 15:46

Problem uruchamiania modu FDF

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Oscypek

Major

Major

Problem uruchamiania modu FDF

PostPn 20 gru, 2004 21:56

¦ciągnołem FDF'a ,i dopisałem do FLASHPOINTBETA parametry -mod=finmod ,ale po uruchomieniu wyskakuje mi coś takiego :
Obrazek ...oglądałem naturalnie stare forum ,opcja szukaj była użyta ,pewne źródła uruchomione ,ale nic.

Jon

Generał

Generał

PostPn 20 gru, 2004 22:05

A masz wpisane -nomap?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Oscypek

Major

Major

PostPn 20 gru, 2004 22:06

Z tym też próbowałem -nomap -mod=finmod ,ale uruchamiało mi zwykłego OF'a ,tak jakby ignorowało drugą komende czy jak to się tam nazywa

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostWt 21 gru, 2004 01:17

dysk:\ścieżka\FLASHPOINTBETA.EXE -nosplash -nomap -mod=finmod

Zastąp sobie słowa "dysk" i "ścieżka" tymi odpowiadającymi Twojej konfiguracji i odpal OFP. Nie ma siły żeby nie poszło, jeśli FDF jest poprawnie zainstalowany to musi działać.

Oscypek

Major

Major

PostWt 21 gru, 2004 10:24

Włanczam i pokazuje mi się pokolei :
-The coutdown begins...
-Receiving... (Dokładnie nie wiem)
-Wait a moment...
Potem odpala mi zwykłe OFP Resistance 1.96
I jeszcze jedno ,z instalacją utworzył mi się nowy folder o nazwie "Operation Flashpoint" ,i tam są wszystkie pliki.Nie powinno być to w folderze z podstawową grą?

DODANE : Jestem takie zdolne dziecko ,że niech mnie drzwi ścisną ,zainstalowałem wszystko w folderze z grą i działa jak ta lala...a i tak dziękuje Grabarzowi^^ i Jonezowi za pomoc.

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostWt 21 gru, 2004 12:44

Człowieku, pzecież masz oddzielną ikonkę do FDF :PPPP

I nie wpisuj zadnych -nomap tylko np.: E:\Gry\OFP\FDFmod.exe.

JA tak mam, i mam od razu FDF i inne jednostki.
Obrazek

Oscypek

Major

Major

PostWt 21 gru, 2004 13:46

Człowieku, pzecież masz oddzielną ikonkę do FDF

Ona nie działa (To samo co w topicku "U mnie mody nie działają")
Na ich stronie ,opis instalacji przewiduje alternatywne rozwiązanie : dopisać -mod=finmod

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostWt 21 gru, 2004 16:02

A jak masz wpisane? np.: tak E:\Gry\OFP\FLASHPOINTBETA.EXE -mod=finmod czy bez odstępu?

P.S
Ten błąd na obazku o normalne (przynajmniej u mnie) Wejdzź w FlashpointPreferences (czy jak to się pisze) zminiejsz ustawienia włącz gre i ustaw normalnie.*

*nie ponoszę odpowiedzialnośći za szkodu wynikłe z postępowania wg. tej instrukcji.
Obrazek

Oscypek

Major

Major

PostWt 21 gru, 2004 17:14

DODANE : Jestem takie zdolne dziecko ,że niech mnie drzwi ścisną ,zainstalowałem wszystko w folderze z grą i działa jak ta lala...a i tak dziękuje Grabarzowi^^ i Jonezowi za pomoc.

Już sprawa jest rozwiązana ,więc nie ma po co chyba jej rozwijać.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem uruchamiania modu FDF

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 05:08

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 03 gru, 2024 22:38

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 03 mar, 2025 01:30

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Następna strona

Powrót do Off-topic