¦ciągnołem FDF'a ,i dopisałem do FLASHPOINTBETA parametry -mod=finmod ,ale po uruchomieniu wyskakuje mi coś takiego :
...oglądałem naturalnie stare forum ,opcja szukaj była użyta ,pewne źródła uruchomione ,ale nic.
Zastąp sobie słowa "dysk" i "ścieżka" tymi odpowiadającymi Twojej konfiguracji i odpal OFP. Nie ma siły żeby nie poszło, jeśli FDF jest poprawnie zainstalowany to musi działać.
Włanczam i pokazuje mi się pokolei :
-The coutdown begins...
-Receiving... (Dokładnie nie wiem)
-Wait a moment...
Potem odpala mi zwykłe OFP Resistance 1.96
I jeszcze jedno ,z instalacją utworzył mi się nowy folder o nazwie "Operation Flashpoint" ,i tam są wszystkie pliki.Nie powinno być to w folderze z podstawową grą?
DODANE : Jestem takie zdolne dziecko ,że niech mnie drzwi ścisną ,zainstalowałem wszystko w folderze z grą i działa jak ta lala...a i tak dziękuje Grabarzowi^^ i Jonezowi za pomoc.
Ona nie działa (To samo co w topicku "U mnie mody nie działają")
Na ich stronie ,opis instalacji przewiduje alternatywne rozwiązanie : dopisać -mod=finmod
A jak masz wpisane? np.: tak E:\Gry\OFP\FLASHPOINTBETA.EXE -mod=finmod czy bez odstępu?
P.S
Ten błąd na obazku o normalne (przynajmniej u mnie) Wejdzź w FlashpointPreferences (czy jak to się pisze) zminiejsz ustawienia włącz gre i ustaw normalnie.*
*nie ponoszę odpowiedzialnośći za szkodu wynikłe z postępowania wg. tej instrukcji.
DODANE : Jestem takie zdolne dziecko ,że niech mnie drzwi ścisną ,zainstalowałem wszystko w folderze z grą i działa jak ta lala...a i tak dziękuje Grabarzowi^^ i Jonezowi za pomoc.
Już sprawa jest rozwiązana ,więc nie ma po co chyba jej rozwijać.