No więc panowie wpadłem na pomysł żeby zrobić nie długą kampanie w której będzie akcja odgrywała się w czasie Polskich policyjnych interwencji np. wjazdy na meline , wjazdy na chate pirata , pościgi drogowe i konflikt w Mogdalence czy jakoś tak. Do tej kampani potrzebuje pomocnika bo narazie są wstępne plany. Pomysł zrodził się ze znanego serialu dokumentalnego drogówka .
Ostatnio edytowano Śr 05 sty, 2005 17:17 przez Speirs(Luca), łącznie edytowano 1 raz
Wichurra Zamiataj !!!!
Berna
Śr 05 sty, 2005 10:22
Chciałeś napisać interwencja Co ma drogówka do Magdalenki, chyba tylko tyle ze zablokowała główną ulice Nie dasz rady sam czegos takiego zrobic
HAV
Śr 05 sty, 2005 11:26
A może jeszcze dasz radę nadać rodzaj tematu zanim my Cię w tym wyręczymy i temat zamkniemy
Arika napisał(a):Ale jakoś doświadczenie mi mówi że takie pomysły nie wypalają
Czemu?Może wypali...ja na przykład, jak mi się nie chciało kampanii robić to sobie zrobiłem misję "Traktor Racers" ale jej nie wydam, bo jeszcze ktoś powie, że OFP to symulator wojny, i każdy chce sobie postrzelać, itp.
offtime napisał(a):kaazdy jak byl maly to sie chyba w policjantow i zlodzieji bawil...
Dobra to ja MOżE pomoge, ale nie wiem czy będe miał czas bo jestem zajęt swoją kampanią którą robie od nowa bo roibiłem format dysku, ale pomóc moge!
Dzięki ale musimy sie jakoś skontaktować na gg..
Potrzebuje jeszcze do Polish Units & Weapons Pack v2.5 kilka pojazdów np. VW policyjny lub polonez i suke policyjną i jednostki lumpów (pijaków) wiecie gdzie moge to znaleści