Teraz jest Śr 18 cze, 2025 21:56

Radość z posiadania cyfrówki

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

alderous

Pułkownik

Pułkownik

Radość z posiadania cyfrówki

PostSo 16 kwi, 2005 18:17

:D :spoko:

Obrazek

Obrazek

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostSo 16 kwi, 2005 23:43

Been there, done that. :)

Obrazek

i efekt (ten po lewej):
Klik!

SiD

Major

Major

PostN 17 kwi, 2005 15:50

hehe gratuluje wam sprzętu ;-)
ja jestem skazany na myszkę (pióro od tabletu już więcej nie zadziała :()

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostN 17 kwi, 2005 18:59

Wreszcie się doczekałeś ? :D
Pochwal się cóż za cudo zakupiłeś ?
Jam mam (znaczy mój tata :) ale ja częściej korzystam :D ) Canon'a G5 :)
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

sjojok

Major

Major

PostN 17 kwi, 2005 19:46

fajna skrzynka gratulacje sprzętu i umiejętności

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 17 kwi, 2005 20:34

marker napisał(a):Wreszcie się doczekałeś ? :D
Pochwal się cóż za cudo zakupiłeś ?
Jam mam (znaczy mój tata :) ale ja częściej korzystam :D ) Canon'a G5 :)

Nie mogłem sobie pozwolić na wiele i ostatecznie zdecydowałem się na Olympus'a C-725 UZ. Trafił się wyjątkowo tani, a dzięki promocji będę miał kartę pamięci 128 MB gratis. To sprzęt amatorski, ale można ustawiać wszystko ręcznie, więc nie czuję się tak beznadziejnie ubezwłasnowolniony. Co ciekawe ma ośmiokrotny zoom optyczny.

sjojok

Major

Major

PostN 17 kwi, 2005 21:11

128 mb starczy na 276 zdjęć w rodzcielczości 1280x1024

Sejtan

Major

Major

PostN 17 kwi, 2005 23:45

Aldi... mówisz, że masz cyfrówkę tak? :clever:
No to zrób kilka fotosów kiosku, jakiegoś sklepu spożywczego... i monopolowego... :rotfl: Zapewne wiesz po co :]

Jon

Generał

Generał

PostPn 18 kwi, 2005 15:02

żeby chłopaki z SKS miały gdzie się wybrać podczas "misji stabilizacyjnej" :D Ag_Smith & Aldi - bardzo ładne :]
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Sejtan

Major

Major

PostPn 18 kwi, 2005 16:39

Jonez napisał(a):żeby chłopaki z SKS miały gdzie się wybrać podczas "misji stabilizacyjnej" :D

Pudło Jonez... nie trafiłeś :]

sjojok

Major

Major

PostPn 18 kwi, 2005 16:51

ja moge zrobić jak chcesz kiosk ruchu

Arika

Major

Major

PostPn 18 kwi, 2005 20:40

Sejtan napisał(a):Aldi... mówisz, że masz cyfrówkę tak? :clever:
No to zrób kilka fotosów kiosku, jakiegoś sklepu spożywczego... i monopolowego... :rotfl: Zapewne wiesz po co :]

Sezon na jelenie otwarty. Przeceiż Ci mówiłem że jak Ci trzeba jakieś fotki to żebyś pisał wiadomo gdzie i do kogo (nie chodzi bynajmniej o ¦więtego Mikołaa) a nie będziesz miał problemu z ich zdobyciem :P
Obrazek

Sejtan

Major

Major

PostWt 19 kwi, 2005 00:13

@sjojok, jak masz taką możliwość to dawaj, tylko w dobrej rozdzielczości i najlepiej z każdej strony... :)
@Arika, narazie masz mature, to nie chce Ci tyłka zawracać :)

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Radość z posiadania cyfrówki

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Radość z posiadania cyfrówki

PostPt 06 wrz, 2024 08:14

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Następna strona

Powrót do Off-topic