Dziś swoją premierę ma Firefox3; na plus nowy design i znaczne ułatwienia obsługi, ponoć też znacznie szybsza od poprzedniczki; na minus - nie działa jeszcze sporo dodatków.
Jest szybsza, to prawda - uruchamia się znacznie żwawiej niż 2.0 (widać to głównie na starszych komputerach), nie zżera też tyle RAMu. Co do dodatków, mam tylko DownThemAll! więc dla mnie problemu nie ma. A "dizajn" też niczego sobie, schludny i nowoczesny.
nie działa adblock. Dżiz, jak ja dawno reklam nie widziałem...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
No prędkość uruchamiania wzrosła i to sporo. Wygląd zmienił się nie znacznie... ale to dobrze bo do firefoxa klasycznego jestem przyzwyczajony Co do pamięci to nie wiem...
W FF2 miałem podobny wygląd. Można było go znaleźć na stronie z dodatkami pod tytułem "Vista". Zdaje mi się, że to był them Vista-Aero bądź odwrotnie. No cóż, miejscami trochę u mnie zamula i jeszcze ten manager plików, taki odchudzony . Tak w ogóle to są już jakieś dodatki? Bo znaleźć nie mogę.
Ostatnio edytowano Śr 18 cze, 2008 23:02 przez kaaleth, łącznie edytowano 1 raz
HAV
Śr 18 cze, 2008 21:41
No nic dziwnego, bo praktycznie nic jeszcze nie ma