Teraz jest So 14 cze, 2025 04:15
Skocz do: Strona główna forum » Gry BIS » [ArmA II] Ogólna dyskusja
A czemu mam nie wychwalać...wiadomo nic nie jest idealne.
W porównaniu z innymi tytułami, ARMA 2 wypada nader wyjątkowo w tej kwestii.
ARMA 2 jest sama w sobie zbyt złożona, dążenie do ideału to inna sprawa.
Może oczekujesz zbyt wiele, masz zbyt wygórowane wymagania...
Względem pojazdów można się czepiać, czemu niema manualnej skrzyni biegów itp...
Balistyka, wywalam dom z RPG, lecą odłamki, gruz, cegły - jedna z nich przywala Ci w czache, zgon na miejscu...
To jest dość zaawansowana fizyka, możliwości...wszystko się tylko pięknie pisze.
Myślę, że to ujrzy światło dzienne, ale nie dziś, nie jutro...
OFP z roku 2001, ARMA II z roku 2009 - 8 lat różnicy robi swoje...jest porównanie.
rodem z COD4, czy Bad Company 2.
Modyfikacje też nie wprowadzają rewolucji...bo nikt nie wprowadzi animacji przecięcia ogrodzenia. Co z tego, że jest gaz, maski gazowe? - jak boty nie potrafią je umiejętnie wykorzystać. A to, że zapodam skrypt i będą je nosić na ryju to żadna rewelacja.
System ran, gdzie wszyscy się tym podniecają. A gdzie rozczłonkowanie...żołnierz w agonii zwijający się bez nogi...tego się już nie da zrobić...
Przecięcie krat - jakiś paseczek lecący w tle jak w grze na C64 - Impossible Mission.
To, że piszczy mi w uszach, że nosze 25 kg na plecach, to też żadna rewolucja i bez tego da się żyć. A system odłamków, siły rażenia...i że padam i widzę matkę boską częstochowską w jasnym tunelu... - to też pozostawia wiele do życzenia i to już raczej kolejna odsłona ARMY nam zaprezentuje zupełnie inny silnik...
BIS ma swoją (udowadnia to przykładem OA - idzie to w tym kierunku, myślę, że słusznym - oby tak dalej).
"Od OFP silnik az tak wiele sie nie zmienil" - kompletna bzdura i znalazł się spec i analityk branży community..
Tu bolki droczą się nad nowymi skinami, obiektami, a co dopiero edycja takiej zaawansowanej fizyki.
to ten sam kotlet pozatym ta gra jest do modowania a nie do sprzedawania bzdetów przez ktore w 90% ludzi nie można grać po sieci bo ktos tego DLC nie ma a jakis idiota zostawil w mission descr. odniesienie do tego DLC a 9% innych ma problem bo mody sie gryzą z syfiatym DLC.
Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości