Teraz jest N 19 lis, 2017 02:47


i44+pacyfik

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2978
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

Re: i44+pacyfik

PostCz 14 lut, 2013 19:43

no proste pacyfik Cię nie lubi
Obrazek
Offline

krejzy

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 203
  • Dołączył(a): Wt 25 maja, 2010 08:39

Re: i44+pacyfik

PostCz 14 lut, 2013 19:48

po odpaleniu a2, mam beta na początku modów z prawej, wg readme:

- You have "Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion" in your modfolder as in -mod=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion
example: "C:\Program Files\Bohemia Interactive\ARMA 2 Operation Arrowhead\Expansion\beta\armaOA2.exe" -mod=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion

tak więc zrobiłem, normalnie beta nie używam, więc myślę że dobrze jest

ściągam pacific kolejny raz, tym razem z drugiego linka/mirrora
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3138
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: i44+pacyfik

PostCz 14 lut, 2013 20:21

krejzy napisał(a):po odpaleniu a2, mam beta na początku modów z prawej, wg readme:

- You have "Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion" in your modfolder as in -mod=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion
example: "C:\Program Files\Bohemia Interactive\ARMA 2 Operation Arrowhead\Expansion\beta\armaOA2.exe" -mod=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion

tak więc zrobiłem, normalnie beta nie używam, więc myślę że dobrze jest

ściągam pacific kolejny raz, tym razem z drugiego linka/mirrora

No dobrze ale w dalszym ciągu twój aktualny skrót nie korzysta z głównych zmian bety czyli pliku .exe

aktualnie masz tak (wg tego co na porzedniej stronie napisałeś)
Kod: Zaznacz cały
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\arma2OA.exe"


a jeśli chcesz odpalić z bety to powinieneś mieć skrót do bety taki:

Kod: Zaznacz cały
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\Expansion\beta\armaOA2.exe"


crashe prawdopodobnie spowodowane uruchamianiem zmodyfikowanych pbo które odnoszą się do kodu którego nie ma w pliku exe podstawowym (1.62) a który jest w exe bety.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2978
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

Re: i44+pacyfik

PostCz 14 lut, 2013 20:31

ale ponoć bez bety też były krasze
Obrazek
Offline

krejzy

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 203
  • Dołączył(a): Wt 25 maja, 2010 08:39

Re: i44+pacyfik

PostCz 14 lut, 2013 22:13

bez beta tez były crashe, stąd kolejne testy z beta, sprawdzę faktycznie jeszcze z tym .exe jutro
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

Re: i44+pacyfik

PostPt 15 lut, 2013 02:18

Skopiuj plik arma2oa.exe z expansion\beta do głównego army ale najpierw zrób kopie bezpieczeństwa tego pliku.
Dlaczego w skrócie masz -mod=expansion\beta\blabla\@mod1;@mod2 itd.
Normalnie na końcu linijki po wszystkim dodaje się -mod=@mod1;@mod2; itd.
Chyba że to jakaś inna metoda tak jak wy robicie albo to bez róźnicy.
Skrót robisz z arma2oa.exe czy z pliku Launch arma 2 oa beta patch?
Poprzednia strona

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron