Teraz jest Pt 23 cze, 2017 09:59


Problem z Vietnam the experience

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

sithapprentice

Cywil

Cywil

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): Pt 01 lut, 2013 21:23

Problem z Vietnam the experience

PostSo 02 lut, 2013 01:46

Witam, mam Arma 2 w wersji 1.5 zainstalowaną najpierw i spatchowaną i arrowheada v1.51, zainstalowanego na tej samej ścieżce co arma 2. Zrobiłem modfolder VTE. Przy uruchamianiu gry wyskakuje mi taki błąd "bad version 50 in p3d file 'pmc\vte_terrain_clutter\vte_c_grasstall.p3d' ". Proszę o pomoc.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10639
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Problem z Vietnam the experience

PostSo 02 lut, 2013 02:07

Masz prehistoryczne wersje gry. Nowszych nie było na torrentach? :P
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

sithapprentice

Cywil

Cywil

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): Pt 01 lut, 2013 21:23

Re: Problem z Vietnam the experience

PostSo 02 lut, 2013 12:05

A jakiej wersji Arrowheada potrzebuję :?: Bo army 1.5 starczy chyba.
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

Re: Problem z Vietnam the experience

PostSo 02 lut, 2013 12:11

sithapprentice napisał(a):A jakiej wersji Arrowheada potrzebuję :?: Bo army 1.5 starczy chyba.

No oryginalny Arrowhead wymaga army 1.8 panie torrent.
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: Problem z Vietnam the experience

PostSo 02 lut, 2013 13:05

Jasina napisał(a):
sithapprentice napisał(a):A jakiej wersji Arrowheada potrzebuję :?: Bo army 1.5 starczy chyba.

No oryginalny Arrowhead wymaga army 1.8 panie torrent.

YY no raczej nie. Ostatni patch do A2 to 1.11
Widocznie bug tak chciał.

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron