Teraz jest So 16 gru, 2017 16:50


Błąd z Gogle/Maski

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Energy2000PL

Cywil

Cywil

  • Posty: 9
  • Dołączył(a): Pt 28 gru, 2012 16:23

Błąd z Gogle/Maski

PostŚr 13 lut, 2013 17:06

Witam,

Od tygodnia zacząłem mieć dziwny problem.
Gdy bawiłem się rozdzielczością znikęło mi opcje w ACE Gogle/Maski i nie mogę stoperów itp. założyć.

Jak to naprawić?
Offline
Avatar użytkownika

WinteR5

Moderator

Moderator

  • Posty: 447
  • Dołączył(a): Śr 19 maja, 2010 21:52
  • Lokalizacja: Toruń

Re: Błąd z Gogle/Maski

PostCz 14 lut, 2013 00:51

Zmień rozdzielczość na tą którą miałeś wtedy kiedy Ci działało.
Obrazek

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość