Teraz jest Pn 21 sie, 2017 04:29


Czy mi pójdzie?

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

StwoReK

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 13
  • Dołączył(a): Śr 27 mar, 2013 22:01

Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 13:31

Mam laptopa Windows Vista.

acer Extensa 5620Z

Procesor
Procesor Intel® Pentium® Dual Core T2370

1 GB 667MHz DDR2 so-dimm, (możliwość rozbudowy do 2 GB)


Grafika
Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 do 358 MB pamięci
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: Czy mi pójdzie?? <<33

PostCz 28 mar, 2013 13:36

A to "<<33" do czego ma służyć ?

Nie pójdzie Ci. Procesor słabszy nawet od mojego ( :E nareszcie ktoś taki ma),za mało ramu, zintegrowana grafika, niesamodzielny użytkownik. Niema szans żeby poszło.
Widocznie bug tak chciał.
Offline

StwoReK

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 13
  • Dołączył(a): Śr 27 mar, 2013 22:01

Re: Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 13:40

To znaczy, wiesz ja mam zamazane a wziolem to z neta wiec nie wiem.. :D

Edit:
Aha, i jeszcze dodam że np. NEED FOR SPEED WORLD mi poszedł i to gładziutko..

\\WinteR5: Nie pisz postu pod postem. Edytuj swoje posty jeśli chcesz coś dodać nowego.
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

Re: Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 14:24

Saper też ci pójdzie gładziudko ale, że tak powiem co ma piernik do wiatraka. ;)
Offline

StwoReK

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 13
  • Dołączył(a): Śr 27 mar, 2013 22:01

Re: Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 15:06

A są chociaż jakieś minimalne szanse aby mi poszło..?? <<33
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 15:14

Zostało już napisane - na wymienionym sprzęcie - NIE MA.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

StwoReK

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 13
  • Dołączył(a): Śr 27 mar, 2013 22:01

Re: Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 15:39

Troszeczkę się pomyliłem procesor to Intel Pentium Dual Core T2330 1600MHz

a Karta graficzna: Intel Graphics Media Accelerator X3100 128 MB
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 15:47

Czyli jeszcze gorzej. To ty pytałeś, czy będziesz mógł z nami grać w Armę 2 ? Jej też nie kupuj, bo też nie pójdzie.
Widocznie bug tak chciał.
Offline

StwoReK

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 13
  • Dołączył(a): Śr 27 mar, 2013 22:01

Re: Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 15:52

Dobra panowie kupuje nowy komputer jak kupie to sie odezwe.. :D

Ps. Może zajmie mi to z 2 tyg.
Offline
Avatar użytkownika

WinteR5

Moderator

Moderator

  • Posty: 445
  • Dołączył(a): Śr 19 maja, 2010 21:52
  • Lokalizacja: Toruń

Re: Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 16:29

Spokojnie, nie śpiesz się. Kupno nowego komputera to poważna rzecz :)
Obrazek
Offline

StwoReK

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 13
  • Dołączył(a): Śr 27 mar, 2013 22:01

Re: Czy mi pójdzie?

PostCz 28 mar, 2013 19:18

wiem..:D

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron