Teraz jest Śr 28 cze, 2017 08:50


Problem z FPS

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

gustlik

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 382
  • Dołączył(a): So 18 wrz, 2010 10:16
  • Lokalizacja: Piotrków Trybunalski

Problem z FPS

PostN 31 mar, 2013 23:37

Mam tak że jak wejde na nasz serwer to po paru minutach gra mi laguje że mam FPS z 5 klatek, problemu nie ma w edytorze. W momencie gdy wyjdę do lobby i wejdę ponownie na mapę to problem znika. Nie mam nic więcej uruchomionego i problem jest tylko na serwerze i w innych grach tez nie mam problemu z FPS.
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2960
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

Re: Problem z FPS

PostPn 01 kwi, 2013 12:31

zrestartuj / wyłącz router w domu
użyj bety / innej bety
użyj bez bety
na innym serwerze też tak masz czy tylko naszym
na I44 też tak masz?
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P
Offline
Avatar użytkownika

gustlik

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 382
  • Dołączył(a): So 18 wrz, 2010 10:16
  • Lokalizacja: Piotrków Trybunalski

Re: Problem z FPS

PostPn 01 kwi, 2013 12:34

tylko na naszym i tylko na ace. Obecnie nie używam żadnej bety i nigdy nie korzystałem z tego. Zaraz ściągne najnowszą i przy następnym graniu się zobaczy.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10639
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Problem z FPS

PostPn 01 kwi, 2013 15:14

Problem to błąd ACE \ AIM \ gryzących się addonów, niestety. Pracujemy nad zrobieniem czegoś z tym problemem.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

gustlik

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 382
  • Dołączył(a): So 18 wrz, 2010 10:16
  • Lokalizacja: Piotrków Trybunalski

Re: Problem z FPS

PostPn 01 kwi, 2013 15:23

Nawet jak tego nie ma w misjach dodanych ? Jeśłi tak to nawet jestem za wywaleniem tego AIM bo wszyscy na to narzekają.

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron