Teraz jest Śr 23 sie, 2017 07:56


Jak zainstalowac patcha?

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Kubas

Cywil

Cywil

  • Posty: 4
  • Dołączył(a): Pt 17 maja, 2013 13:53

Jak zainstalowac patcha?

PostPt 17 maja, 2013 15:43

Witam was Bardzo serdecznie z tej Strony Kuba i mam dziś pytanie proźbe Jak Zainstalowac pacha do Army 2 OA wiem jak ale to nie dziala pobieram pacha 1.62 czy coś tam i mam plik zainstlauj ok instaluję się ok wszystko spoko ale wchodzę w arme i jest pach taki sam jak był i jak wypakuję to są te pliki i mi się zdaję że te pliki gdzieś trzeba wsadzić ale gdzie ?? Hmm o to pytanie i proszę was aby ktoś mi pomógł teraz instaluję odnowa arma 2 OA to zajmię mi 4 H i chciał bym aby ktoś mi napisał ale konkretnie albo niech mnie doda na skype i m wytłumaczy zapłacę. :)
Pozdrawiam

jak coś mój Skype: kuba123318
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Jak zainstalowac pacha Proszę o pomoc !! :)

PostPt 17 maja, 2013 15:48

Kropki i przecinki, bo moje oczy mają ochotę wypaść :\
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1251
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

Re: Jak zainstalowac pacha Proszę o pomoc !! :)

PostPt 17 maja, 2013 15:49

Pachy to trzeba myć, w ostateczności wietrzyć. Instaluje się patche!

Grę masz ze steama czy z płytek?
Rule #2: Double tap!
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: Jak zainstalowac patcha?

PostPt 17 maja, 2013 16:26

Ale arme włączasz przez skrót od podstawki, czy Arrowheada ?
Widocznie bug tak chciał.
Offline

Kubas

Cywil

Cywil

  • Posty: 4
  • Dołączył(a): Pt 17 maja, 2013 13:53

Re: Jak zainstalowac patcha?

PostPt 17 maja, 2013 16:37

Znaczy ja mam coś takiego kupiłem klucz myślałem ze to będzie na steam a to jest że muszę się zalogowac na nbox.pl czy jakoś tak i dopiero mogę pobrać grę więc nie wiem xD i te 2 pytanie to odpalam Arme 2 OA i sory za , . Ale nie jestem na Polskim :P
Offline
Avatar użytkownika

gremdek

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 428
  • Dołączył(a): Pn 27 lut, 2006 15:02

Re: Jak zainstalowac patcha?

PostPt 17 maja, 2013 17:12

No to radzę zapytać na forum, gdzie nie piszą po polsku. Cześć
:(
Offline

Kubas

Cywil

Cywil

  • Posty: 4
  • Dołączył(a): Pt 17 maja, 2013 13:53

Re: Jak zainstalowac patcha?

PostPt 17 maja, 2013 18:40

Omg po chuj piszesz aby posty se nabijasz ja mam pytanie a nie kurwa Nie jestem Na jebanym Polskim i nie pisac nie na temat.
Offline

Kubas

Cywil

Cywil

  • Posty: 4
  • Dołączył(a): Pt 17 maja, 2013 13:53

Re: Jak zainstalowac patcha?

PostPt 17 maja, 2013 18:40

widzę że nie można na was liczyć
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1251
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

Re: Jak zainstalowac patcha?

PostPt 17 maja, 2013 18:59

Chamstwa nie będziemy tu tolerować. Nie potrafisz zachować się kulturalnie i poprawnie posługiwać językiem ojczystym to znajdź sobie inne miejsce w internecie.
Rule #2: Double tap!

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron