Teraz jest So 16 gru, 2017 16:50


arma 2 free

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

karolpokorski

Cywil

Cywil

  • Posty: 3
  • Dołączył(a): Pn 24 cze, 2013 17:49

arma 2 free

PostPn 24 cze, 2013 18:15

Witam przy uruchamianiu army wyskakuje mi taki błąd [ nie mozna uruchomic programu , poniewaz na komputerze nie znalezioo X3DAudio1_6.dll. Sprubuj ponownie zainstalowac program aby go naprawic ] prosze o pomoc instalowałem ponownie i nic to nie dało bardzo prosze o pomoc
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: arma 2 free

PostPn 24 cze, 2013 18:38

Proponuję zainstalować DirectX.
Widocznie bug tak chciał.
Offline

karolpokorski

Cywil

Cywil

  • Posty: 3
  • Dołączył(a): Pn 24 cze, 2013 17:49

Re: arma 2 free

PostPn 24 cze, 2013 18:55

zainstalowałem i dalej to samo
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10696
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: arma 2 free

PostPn 24 cze, 2013 21:34

Wygląda na problem systemu, nie gry.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2980
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: x+2=1

Re: arma 2 free

PostPn 24 cze, 2013 23:36

masz w dalszym ciągu problem z DirectX
http://forums.bistudio.com/showthread.p ... -not-found

Przy odpalaniu jego instalacji daj "uruchom jako administrator"
Obrazek

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość