Teraz jest Śr 23 sie, 2017 07:54


Rzut granatem, w Combined Operations

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Kruk

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 36
  • Dołączył(a): Cz 07 lis, 2013 19:59

Rzut granatem, w Combined Operations

PostCz 07 lis, 2013 20:50

Jeden ale za to wieeelki minus, dla dodatku OA! W podstawowej wersji A2 ( patchowanej do 1.11 ), tego problemu nie było. Ale nie tak dawno kupiłem dodatek OA, i tu się zaczęły schody...Zainstalowałem ( zintegrowałem z podstawką ), opatchowałem do wersji 1.62. I co się okazało ? Rzut granatem ( ręcznym-odłamkowym,dymnym ) to czyste samobujstwo! Wcześniej mogłem kidać te granaty gdzie chciałem, a teraz się nie da! Spadają tak blisko, że jak po pierwszym nie zginiesz, to po drugim czy trzecim, napewno! Może ktoś zna sposób n naprawienie tego błędu?
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: Rzut granatem, w Combined Operations

PostCz 07 lis, 2013 20:52

Przytrzymaj dłużej przycisk myszy. Powinno pomóc
Offline

Kruk

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 36
  • Dołączył(a): Cz 07 lis, 2013 19:59

Re: Rzut granatem, w Combined Operations

PostCz 07 lis, 2013 21:12

Blackburn, sprawdziłem dopiero co, to nic nie daje :-(
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: Rzut granatem, w Combined Operations

PostCz 07 lis, 2013 21:49

Widocznie coś źle robisz, bo tak właśnie się rzuca granatami na defaultowych ustawieniach sterowania.
Widocznie bug tak chciał.
Offline

Kruk

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 36
  • Dołączył(a): Cz 07 lis, 2013 19:59

Re: Rzut granatem, w Combined Operations

PostCz 07 lis, 2013 22:04

Exe, może i tak... Ale niby co? A gram w single player. Łącze mi nie pozwala na multi...
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: Rzut granatem, w Combined Operations

PostCz 07 lis, 2013 22:37

To trzymaj przycisk strzału aż sam nie wypuści granatu. Wtedy ciepnie granatem najdalej jak się da.
Offline

Kruk

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 36
  • Dołączył(a): Cz 07 lis, 2013 19:59

Re: Rzut granatem, w Combined Operations

PostPt 08 lis, 2013 18:26

Blackburn, dzięki! Jednak działa. Dość długo trzeba dusić przycisk. No i nad celnością ( zasięgiem ) musze jeszcze po pracować...Wielkie dzięki.

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron