Teraz jest Śr 28 cze, 2017 08:49


ACRE - problem z radiem.

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

dunik

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 25
  • Dołączył(a): Śr 31 lip, 2013 14:38
  • Lokalizacja: Bytom

ACRE - problem z radiem.

PostSo 28 gru, 2013 16:36

Hej mam taki problem z ACRE, jeżeli plugin jest właczony i wejde na jakiś serwer TS'a to nie działa mi klawisz odpowiedzialny za mówienie, trzeba w hotkeysach zminić z default na inny, jak chyba Foka pisał, lecz ciągle nie działa, muszę znowu zmienić na default, dopiero wtedy mogę mówić. Ale w tym czasie nie działa mi radio w grze, tzn. moge odbierać przekazy ale nie nadawć. Zmiana hotkeysów na Direct Imput / Mouse Keyboard Only pomaga tylko częściowo, mogę korzystać z radia lecz mówienie PTT się buguje. Wersje ts'a 3.0.10/3.0.13.1 to samo. TS z paczki to samo. Po formacie i reinstalacji całości gry - to samo. Acre od nas / autorów - same. Jakieś pomysły co z tym fan tem zrobić ?
"Kogo boi się najlepszy szermierz na świecie? Drugiego w kolejności? Nie, najlepszy szermierz na świecie boi się najgorszego szermierza na świecie, bo nie jest w stanie przewidzieć co ten idiota zrobi."
Offline
Avatar użytkownika

Pyjter

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 314
  • Dołączył(a): Cz 01 mar, 2012 13:11
  • Lokalizacja: Mysłowice

Re: ACRE - problem z radiem.

PostSo 28 gru, 2013 16:43

Najprościej to chyba mysza z większą ilością przycisków, mnie radio z klawiatury narazie działa ale normalne mówienie nie.
Offline
Avatar użytkownika

dunik

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 25
  • Dołączył(a): Śr 31 lip, 2013 14:38
  • Lokalizacja: Bytom

Re: ACRE - problem z radiem.

PostSo 28 gru, 2013 17:46

Zobaczymy, jak nic nie wymyślimy to chyba menu interakcji Army przerzuce z myszki na klawiature numeryczna a PTT na rolke. Myszki niechce zmieniać bo korzystam z zestawu bezprzewodowego od M$'a i jest całkiem wygodnie.
"Kogo boi się najlepszy szermierz na świecie? Drugiego w kolejności? Nie, najlepszy szermierz na świecie boi się najgorszego szermierza na świecie, bo nie jest w stanie przewidzieć co ten idiota zrobi."
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10639
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: ACRE - problem z radiem.

PostN 29 gru, 2013 13:09

Swego czasu Foce gryzło się ACRE właśnie ze sterami myszki.


Spróbuj zainstalować TS'a z plikami konfiguracji w ścieżce instalacji, nie w uniwersalnym folderze systemowym.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron