Teraz jest Pn 18 gru, 2017 14:44


Problem z respawnem na modzie Polskich Jednostek

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Matux

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 19
  • Dołączył(a): Pt 27 gru, 2013 18:44

Problem z respawnem na modzie Polskich Jednostek

PostN 29 gru, 2013 22:53

Witam mam problem gdyz na modzie Polskich Jednostek jak mam ustawiony respawn na mapie to odradza nie na ta sama postac ale na postac z bronia ale bez amunicji dodam ze na standardowych jednostkach dziala wszystko OK pomocy
Offline

Matux

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 19
  • Dołączył(a): Pt 27 gru, 2013 18:44

Re: Problem z respawnem na modzie Polskich Jednostek

PostPn 30 gru, 2013 09:53

Pomoze ktos ?
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3138
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: Problem z respawnem na modzie Polskich Jednostek

PostPn 30 gru, 2013 12:02

Ty robisz wszystko dobrze, to jest błąd addonu, parametry respawnu nie są skonfigurowane, Vilas nigdy nie dbał o takie rzeczy i masz efekty.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość