Teraz jest So 16 gru, 2017 18:45


[A2+OA] Problem

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Wiercik

Cywil

Cywil

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): Pn 18 mar, 2013 14:50
  • Lokalizacja: Starachowice

[A2+OA] Problem

PostPt 07 lut, 2014 13:09

Siema, mam dwa problemy.
1. przeinstalowałem całą arme, zainstalowałem ACE ale jest problem otóż, gdy latam sobie A10 nie mam na HUDzie zaznaczonych swoich / wrogich pojazdów co utrudnia celowanie do pojazdów z dużej odległości.

Obrazek
Kółko B
Fotka z google grafika

2. Kolejny problem jest z siatką mapy. Duże kwadraty widzę ale już tych mniejszych (036/036) nie.
Ktoś się spotkał kiedyś z takim czymś ?
Offline
Avatar użytkownika

Maximus

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 110
  • Dołączył(a): N 12 maja, 2013 21:39
  • Lokalizacja: Gdynia

Re: [A2+OA] Problem

PostPt 07 lut, 2014 15:54

Oryginalna wersja gry?
I <3 HL

"Jedziemy, opróżnij sracz."- Kierowca transportera SdKfz 251 Half-Track, 1941
Offline
Avatar użytkownika

KonradPL

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 240
  • Dołączył(a): Śr 21 lip, 2010 14:47
  • Lokalizacja: Starachowice

Re: [A2+OA] Problem

PostPt 07 lut, 2014 16:22

Serio takie pytanie ?
Tak A2, A2OA jak i A3.

PS: Sorka za dwa konta zapomniałem do tego hasła. Konto Wiercik proszę o skasowanie oraz zmienienie tego z nickname KonradPL na Wiercik

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość