Teraz jest N 24 wrz, 2017 19:36


Problem z A2OA (steam)

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

stoli14

Cywil

Cywil

  • Posty: 1
  • Dołączył(a): Pt 07 lut, 2014 20:39

Problem z A2OA (steam)

PostPt 07 lut, 2014 20:43

Witam, jestem nowy na forum. W A2 gram od dawna, lecz nie wiem jakim cudem zniknęły mi jednostki rosyjskie oraz dwie mapy: Utes i Chernarus.
Bawiłem się addonami, lecz nic to nie dawało. A2OA mam na steam, a A2 mam wersji pudełkowej. Próbowałem sprawdzać spójność plików gry, lecz nic mi to nie dawało. Przeinstalowałem grę z 4 razy też bez powodzenia. :cry:
Wiecie jak można to naprawić ? Nie zamierzam robić formata kompa :-D

Pozdrawiam.
Offline
Avatar użytkownika

dunik

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 25
  • Dołączył(a): Śr 31 lip, 2013 14:38
  • Lokalizacja: Bytom

Re: Problem z A2OA (steam)

PostSo 08 lut, 2014 10:09

A może by tak przeczytać forum ? W ciągu ostanich 48h był przynajmniej jeden temat o tym...
"Kogo boi się najlepszy szermierz na świecie? Drugiego w kolejności? Nie, najlepszy szermierz na świecie boi się najgorszego szermierza na świecie, bo nie jest w stanie przewidzieć co ten idiota zrobi."
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10664
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Problem z A2OA (steam)

PostSo 08 lut, 2014 11:02

http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość