Teraz jest Pt 22 cze, 2018 03:51


Dodawanie radia ACRE w edytorze

Dział poświęcony edytorowi ArmA II i Operation Arrowhead, czyli tworzeniu misji.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

=[RaFF]=

Kapral

Kapral

  • Posty: 79
  • Dołączył(a): Wt 15 lut, 2011 21:38
  • Lokalizacja: Knurów

Dodawanie radia ACRE w edytorze

PostPn 21 lut, 2011 01:01

I witam

Chciałbym dodać w edytorze radio PRC - 148 ale w edytorze nie mogę go znaleźć :beksa:

Dziękuje za pomoc :smile:
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10706
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPn 21 lut, 2011 01:07

Nie rozumiem pytania.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

=[RaFF]=

Kapral

Kapral

  • Posty: 79
  • Dołączył(a): Wt 15 lut, 2011 21:38
  • Lokalizacja: Knurów

PostPn 21 lut, 2011 01:10

więc chce mieć w mojej misji radio o nazwie PRC-148 tak jak posiadam PRC-343 ale nie potrafie go znaleźć w edytorze....
Offline
Avatar użytkownika

JaFranek

Major

Major

  • Posty: 581
  • Dołączył(a): Wt 16 lis, 2004 14:46
  • Lokalizacja: Tbg

PostPn 21 lut, 2011 01:15

Jedno jest radio w arma, nie mozna sobie zmieniać z poziomu edytora
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10706
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPn 21 lut, 2011 01:16

Ciekawi mnie gdzie w edytorze go szukasz. W samochodach, czy może śmigłowcach?


http://dev-heaven.net/projects/a2ts3/wi ... es_and_API
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

=[RaFF]=

Kapral

Kapral

  • Posty: 79
  • Dołączył(a): Wt 15 lut, 2011 21:38
  • Lokalizacja: Knurów

PostPn 21 lut, 2011 01:19

to jak ludzie dodają je do gry w takim razie ? -bo niektóre mapki mają to radio i nie chodzi mi o to by zastąpić te 343 na 148 tylko chodzi o to że dodatkowo tak jak dodatkowo są radiostacje na plecy ... może poprostu ja znaleźć nie potrafie w edytorze no gdzieś musi być to radio bo ludzie na nim grają...
Offline
Avatar użytkownika

WinteR5

Moderator

Moderator

  • Posty: 450
  • Dołączył(a): Śr 19 maja, 2010 21:52
  • Lokalizacja: Toruń

PostPn 21 lut, 2011 02:04

W edytorze postaw żołnierza, w polu init wpisz:
this addWeapon "ACE_PRC119";
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

=[RaFF]=

Kapral

Kapral

  • Posty: 79
  • Dołączył(a): Wt 15 lut, 2011 21:38
  • Lokalizacja: Knurów

PostPn 21 lut, 2011 02:20

WinteR5>>>> Masz u mnie punkta za pomoc BARDZO DZIĘKUJE :peace:
Offline

VeaVictis

Kapral

Kapral

  • Posty: 53
  • Dołączył(a): Wt 23 cze, 2009 10:22
  • Lokalizacja: lubuskie

PostWt 12 lip, 2011 09:31

Przy okazji tematu ACRE. Czy te radia mozna uzywac takze w trybie Single?? Czy dzialaja one tylko w multi?? Wczoraj sciagnalem misje coop,ktora uzywa tego addonu i wydaje mi sie,ze przelaczajac radio pomiedzy kanalami (?) wyswietlaly mi sie komunikaty wrogich jednostek, o wsparciu i o mojej pozycji. Na mapie mialem takze zaznaczone pozycje wroga. Ktos moze mi odpowiedziec jak to jest wlasciwie?? Czy jest jakas roznica w uzywaniu addonu ACRE w trybie Single?? Pozdrawiam
"Spadochroniarze nie umierają... Idą do piekła,żeby sie przegrupować".
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1257
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

PostWt 12 lip, 2011 10:12

Pytanie jaki jest sens? Z tymi informacjami od przeciwnika coś Ci się przewidziało. ACRE to jest plug in łączący ARMĘ z TeamSpeakiem!!! Skrypt do komunikacji głosowej! Nic więcej.
Rule #2: Double tap!

Powrót do [ArmA II] Edytor

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość