Teraz jest N 24 wrz, 2017 19:28


Wyposażenie postaci

Dział poświęcony edytorowi ArmA II i Operation Arrowhead, czyli tworzeniu misji.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

damian508

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 440
  • Dołączył(a): Pt 06 sie, 2010 15:03

Re: Wyposażenie postaci

PostPt 24 maja, 2013 15:13

Ale poczekaj Jon wszyscy mamy chyba ACR lite a to jest w tym ustrojstwie jeśli się nie mylę. Jeśli chodzi o co innego to rozwiń myśl.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10664
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Wyposażenie postaci

PostPt 24 maja, 2013 15:27

Nie wszyscy mamy ACR Lite, powiem więcej - chyba nikt z nas nie ma. Tak jak napisał chyba Mustang, to DLC jak PMC, ale ściągane tym razem osobno od patcha.

Jeśli ma swoje własne .pbo możemy wziąć, ew. rozważyć jeszcze inne elementy (np. Dingo - dla niemców).
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: Wyposażenie postaci

PostPt 24 maja, 2013 15:31

Jon napisał(a):Nie wszyscy mamy ACR Lite, powiem więcej - chyba nikt z nas nie ma.

Ja mam i mogę powiedzieć, że całkiem fajne rzeczy tam można znaleźć. Poza pojazdami, całkiem dobre modele Czechów do lasu.
Widocznie bug tak chciał.
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

Re: Wyposażenie postaci

PostPt 24 maja, 2013 15:48

@up
W wersji Lite to te modele "Czechów do lasu" tak fajnie nie wyglądają. ;)
Też mam wersję lite, ściągnąłem jak tylko ją wypuścili (jest tak jak napisał Jon trzeba ją pobierać oddzielnie, nie jest dodawana do patchy OA (chyba dlatego, ze wymaga też army 2 ). Ale ogólnie spoko jednostki/pojazdy i broń.
Offline
Avatar użytkownika

Cooba

Kapral

Kapral

  • Posty: 63
  • Dołączył(a): Pn 05 cze, 2006 23:59

Re: Wyposażenie postaci

PostPt 24 maja, 2013 16:43

Też mam i szczerze myślałem że to mają wszyscy :-)
gdy kobieta dziś nie może to edytor ci pomoże
Offline
Avatar użytkownika

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1017
  • Dołączył(a): N 04 kwi, 2010 00:30
  • Lokalizacja: Jasło

Re: Wyposażenie postaci

PostPt 24 maja, 2013 18:35

A nie sprawiało to jakichś problemów z armą niektórym?
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

Re: Wyposażenie postaci

PostPt 24 maja, 2013 18:39

Mi wcale, a mam już ładne parę miesięcy.
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1251
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

Re: Wyposażenie postaci

PostPt 24 maja, 2013 19:08

Jeśli ktoś nie ma, a chce to tu jest AR Lite: https://store.bistudio.com/?option=com_ ... icle&id=88
U mnie nie działał GB Mirror, US jest ok.
Rule #2: Double tap!
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1251
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

Re: Wyposażenie postaci

PostSo 25 maja, 2013 17:30

LRTV podaje pozycję własną, pozycję celu i odległość. Niestety nie znalazłem opcji podawania azymutu, ani w stopniach, ani w miliradianach.
Rule #2: Double tap!
Poprzednia strona

Powrót do [ArmA II] Edytor

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość