Teraz jest Cz 29 cze, 2017 09:04


Tłumik do broni

Dział poświęcony edytorowi ArmA II i Operation Arrowhead, czyli tworzeniu misji.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Kentothas

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 42
  • Dołączył(a): Pt 02 maja, 2014 10:29
  • Lokalizacja: Za Tobą

Tłumik do broni

PostSo 03 maja, 2014 15:30

Problem jest następujący - czy da się dodać do broni tłumik w inicjalizacji? Szukałem na forum, nic nie znalazłem. Czy może nie każda broń ma go dostępnego?
Insieme in battaglia - in nome della vittoria!
Offline

Majster

Kapral

Kapral

  • Posty: 73
  • Dołączył(a): Cz 02 sty, 2014 22:47

Re: Tłumik do broni

PostSo 03 maja, 2014 15:45

Inicjalizacji mam rozumieć w edytorze? I czy chodzi Ci o Arma 2 czy 3?

Arma 2 nie da się dodać tłumika do broni, ponieważ są od razu stworzone bronie z tłumikami.
Tylko w Arma 3 możesz montować lub demontować tłumik.
Nazwa w grze: Majster
Offline
Avatar użytkownika

Kentothas

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 42
  • Dołączył(a): Pt 02 maja, 2014 10:29
  • Lokalizacja: Za Tobą

Re: Tłumik do broni

PostSo 03 maja, 2014 15:48

Chodzi mi o Armę 2. Czyli nie ma? Szkoda. Dziękuję za odpowiedź.
Insieme in battaglia - in nome della vittoria!
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10639
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Tłumik do broni

PostSo 03 maja, 2014 16:26

Kliknij mnie, wiesz, że tego chcesz. SD oznacza broń z tłumikiem.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Kentothas

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 42
  • Dołączył(a): Pt 02 maja, 2014 10:29
  • Lokalizacja: Za Tobą

Re: Tłumik do broni

PostSo 03 maja, 2014 17:14

Dzięki wielkie.
Insieme in battaglia - in nome della vittoria!

Powrót do [ArmA II] Edytor

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość