Teraz jest Śr 18 paź, 2017 00:28


ACE.2 - temat moda

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

antek

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 37
  • Dołączył(a): So 05 paź, 2013 19:09

Re: ACE.2 - temat moda

PostSo 19 kwi, 2014 00:48

Nie jestem pewien, ace mam z armaholic. Wcześniej chyba przeoczyłem, ale aceclippi zapisuje ustawienia w pliku settings, ale nie mogę go otworzyć, ponieważ wyskakuje błąd który twierdzi że plik jest w nieznanym formacie lub jest uszkodzony ...
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10673
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: ACE.2 - temat moda

PostSo 19 kwi, 2014 01:48

Kliknij prawym -> otwórz z -> notatnik


Pytanie o beta-patch dotyczyło army, zgaduję, że odpowiedź brzmi nie.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

antek

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 37
  • Dołączył(a): So 05 paź, 2013 19:09

Re: ACE.2 - temat moda

PostSo 19 kwi, 2014 02:44

Odpaliłem notatnikiem, i pokazał mi się blok tekstu, po chwili szukania znalazłem to
cba_events_ace_sys_interaction_interaction_menu_key,219;cba_events_ace_sys_interaction_interaction_menu_shift,0;cba_events_ace_sys_interaction_interaction_menu_ctrl,0;cba_events_ace_sys_interaction_interaction_menu_alt,0;cba_events_ace_sys_interaction_self_interaction_menu_key,219;cba_events_ace_sys_interaction_self_interaction_menu_shift,1;cba_events_ace_sys_interaction_self_interaction_menu_ctrl,0;cba_events_ace_sys_interaction_self_interaction_menu_alt,0

Co mam teraz z tym zrobić ? Mam to skopiować i wkleić do pliku ace_keys czy jak ?
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10673
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: ACE.2 - temat moda

PostSo 19 kwi, 2014 13:10

Nie. Plik "settings.ace" to jest plik, który przechowuje Twoje ustawienia ACE z gry. Te rzeczy powinny być w tym pliku i to znaczy, że jest to dobrze ustawione. Dalej Ci nie działa? Co Ci nie działa?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

antek

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 37
  • Dołączył(a): So 05 paź, 2013 19:09

Re: ACE.2 - temat moda

PostSo 19 kwi, 2014 16:12

Chodzi o to że nic nie działa :x.
Nie mogę podeprzeć broni, zwiększyć lub zmniejszyć jasność w noktowizorze, określić kierunek wiatru itp. Poza tym cała reszta gra, bo w modułach w edytorze pojawiły się nowe opcje, nowe jednostki, zmienił się HUD itd.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10673
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: ACE.2 - temat moda

PostSo 19 kwi, 2014 16:18

A czy w Clienside Config wpisałeś swoją ksywkę w odpowiednim miejscu?


I tak zupełnie przy okazji, czy używasz CBA?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

antek

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 37
  • Dołączył(a): So 05 paź, 2013 19:09

Re: ACE.2 - temat moda

PostSo 19 kwi, 2014 20:53

Ksywka wpisana, CBA również zainstalowane mam.

@Edit Okej, przeinstalowałem armę, zainstalowałem wszystko raz jeszcze, tym razem z najnowszym beta patchem, i teraz wszystko działa. Dzięki za pomoc, gdybyś nie zasugerował tego beta patcha, to bym sam o tym nie pomyślał.
Poprzednia strona

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość