Teraz jest Wt 22 sie, 2017 21:57


Invasion 44 - temat moda

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

Invasion 44 - temat moda

PostPn 06 gru, 2010 16:07

Chodzi mi o to że w modzie wstawiam jednostkę dajmy na to niemca z MP40 i biorę podgląd... i zaczyna się problem bo...niby rzeczone MP40 jest w jego ekwipunku ale w ręku fizycznie go nie ma a mówiąc prościej to strzela "z powietrza" :o
Ostatnio edytowano Śr 22 gru, 2010 02:16 przez Jasina, łącznie edytowano 2 razy
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline
Avatar użytkownika

Precel

Kapral

Kapral

  • Posty: 73
  • Dołączył(a): Śr 10 lis, 2010 22:43
  • Lokalizacja: Poznań

PostPn 06 gru, 2010 16:11

A wszystkie hotfixy wgrane są?
I czy na 100% moda dobrze zainstalowałeś (głupie pytanie)
STEAM: qn_ik_master
Xfire: Precel123
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

PostPn 06 gru, 2010 16:32

Nie ma głupich pytań

Faktycznie podczas rozpakowywania pliku (nie instalacji) wyskoczył błąd z plikiem Mp40 no ale chyba nie powinno to objąć wszystkich bronie :?:
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline
Avatar użytkownika

Precel

Kapral

Kapral

  • Posty: 73
  • Dołączył(a): Śr 10 lis, 2010 22:43
  • Lokalizacja: Poznań

PostPn 06 gru, 2010 16:55

Poradziłbym tobie ponowne rozpakowanie i instalację. Jeżeli nie podziała, to najlepiej ściągnąć od nowa Invasion 1944 a później wszystkie hotfixy do niego i pokolei wgrywać.

Czy czasem nie jest tak, że ściągnąłeś tylko hotfixa? Podstawowe Invasion 1944 jest w pliku .exe ^^
STEAM: qn_ik_master
Xfire: Precel123
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

PostPn 06 gru, 2010 17:39

ściągnąłem chyba tylko .exe
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostŚr 22 gru, 2010 02:10

Z racji absurdalnego wręcz braku tematu o Invasion'44, ten oto topic stał się głównym miejscem do dyskusji o modzie. A że jest o czym... :clever:

http://www.youtube.com/watch?v=7zhWCg8Z ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=bAG9xKOfdIY&NR=1#t=0m50s

Świetne - mimo gości spamujących mikrofon bzdurami ;) Zapewne w Wigilię dostaniemy patcha.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

PostŚr 22 gru, 2010 17:25

Po testach:
+ciekawie zrobiona broń(z wyjątkami) i pojazdy

-średnia mapa
-niemcy głosu nie mają(albo mają ruski)
-piloci wyglądają identycznie i mają GPS
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline
Avatar użytkownika

Precel

Kapral

Kapral

  • Posty: 73
  • Dołączył(a): Śr 10 lis, 2010 22:43
  • Lokalizacja: Poznań

PostŚr 22 gru, 2010 17:43

Racja, Niemcy posługują się językiem rosyjskim co nieźle psuje rozgrywkę, jak się gra z botami.

Jedyną wadą jak na razie, to brak sensownych graczy na multi.

Jon: Niemcy posługujący się językiem niemieckim to chyba nic dziwnego ;-)
Ostatnio edytowano Cz 23 gru, 2010 02:59 przez Precel, łącznie edytowano 2 razy
STEAM: qn_ik_master
Xfire: Precel123
Offline

Spitfire

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 394
  • Dołączył(a): So 13 mar, 2010 17:00
  • Lokalizacja: Poznań

PostŚr 22 gru, 2010 20:10

ahh... ten filmik o 101st Airborne wymiata ^^

chciałbym zagrać takiego coopa.... :D
Offline

Lt_Mic

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 205
  • Dołączył(a): So 23 sty, 2010 14:38
  • Lokalizacja: Olsztyn

Offline
Avatar użytkownika

meweq

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 19
  • Dołączył(a): N 26 gru, 2010 21:07

PostSo 08 sty, 2011 19:14

A ja mam takie pytanie, jak tam u was z odrzutem broni, bo mnie szczerze mówiąc bardzo irytuje. Np. walka na około 5 m trwa ze trzy minuty bo thompsona podrzuca nie miłosiernie, o garandzie nie mówiąc. Nie zastanawiam się nawet co będzie ze szturmowaniem domków. :beksa: Jak się rzuca granaty? bo "F" nie działa.
pozdro
METAL UP YOUR ASS!
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostN 09 sty, 2011 02:51

Po prostu poczekaj na wersję CO.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

meweq

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 19
  • Dołączył(a): N 26 gru, 2010 21:07

PostN 09 sty, 2011 16:22

Cóż to jest CO? Proszę o wybaczenie za niewiedzę oczywiście.
Jak wygląda sprawa multi? I czy nie powinno być tu spadochroniarzy US. Chętnie rozegrałbym taki atak 101. :grin:
pozdro
METAL UP YOUR ASS!
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostN 09 sty, 2011 16:33

Pakiet Combined Operations, czyli zintegrowana ArmA 2 i dodatek Op. Arrowhead.


101 będzie w patchu pod pakiet Combined Ops właśnie (będą działające materiały wybuchowe, poprawiony odrzut, nowe jednostki, skrypty, masa poprawek, m.in. mapy). A co do multi? Jak to w Armie... fajnie się gra :D
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

meweq

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 19
  • Dołączył(a): N 26 gru, 2010 21:07

PostN 09 sty, 2011 17:29

Tak myślałem.
Wiem, że się fajnie gra tylko jak chcę wejść na serwer to mam jeden dostępny... z pingiem 200 (reszta z czerwonymi krzyżykami).
METAL UP YOUR ASS!
Następna strona

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron